Dior JOY by Dior Eau de Parfum voor Vrouwen

Dior JOY by Dior Eau de Parfum voor Vrouwen
Dior JOY by Dior Eau de Parfum voor Vrouwen
90 ml
166,00

Code: CHD09344 | Op voorraad
1
PostNL
vrijdag 14-5-2021
Persoonlijk ophalen
vrijdag 14-5-2021
UPS Air Mail
vrijdag 14-5-2021

Beschrijving Dior JOY by Dior
Samenstelling

Een Eau de Parfum verheldert door een levendige glimlach van bloemen en citrusvruchten, de zachte streling van hout en de serene sensatie van muskus.  Een geur met duizend nuances en facetten, maar toch kristalhelder. JOY by Dior drukt het opmerkelijke gevoel van blijdschap uit aan de hand van een olfactieve interpretatie van licht. Dit parfum lijkt op bepaalde pointillistische schilderijen die rijk zijn aan een precieze maar niet voor de hand liggende techniek. Het is opgebouwd met een veelvoud aan penseelstreken en nuances, een groot aantal facetten die gezamenlijk een helder en duidelijk beeld schetsen.

DE WOORDEN VAN FRANÇOIS DEMACHY, PARFUMEUR-CRÉATEUR VAN DIOR
"Een nieuwe parfum tot leven brengen is een belangrijke gebeurtenis. Zowel voor Dior, als voor mij. Het zou zowel mannen als vrouwen moeten verenigen en hen vreugde brengen."

GEURNOTEN
Citrusachtige bergamot en mandarijn komen tot een explosie in een volmaakte harmonie met bloemen. Het absolue van de roos uit Grasse, evenals de noten van jasmijn vermengen zich met deze sappige vruchten in een levendige glimlach. Het warme en romige sandelhout neemt je mee in een tedere omarming. Het heldere en poederachtige vleugje muskus, een intiem kenmerk, geeft het effect van een zachte en sensuele aanraking.

DE FLACON
De flacon is zowel stralend als kostbaar. De vrouwelijkheid van de geur komt naar voren in het schitterende zilver en het stralend roze van deze onmiddellijk aantrekkelijke geur. Een helder, glanzend zilverdraad wikkelt zich om de dop, als een verfijnd gegraveerd juweel, dat zich krult tot een perfecte O. Sprankelende, tastbare vreugde, letterlijk genesteld in het kloppende hart van Dior.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Mandarijn , Bergamot
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Jasmijn , Gras Roos
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Ceder , Witte Muskus , Sandelhout , Patchuli
Geursoort
bloemig, houtachtig

Wij schreven over Dior JOY by Dior
Artikelen

Over het merk Dior

Toen Christian Dior in 1946 zijn modehuis creëerde, stelde hij zich een nieuwe vrouwelijkheid voor, een totale vrouwelijkheid die niets tekort zou komen. Tegenwoordig verfijnt het huis Dior de schoonheid van vrouwen door ongelofelijke uitstraling en moderniteit te brengen, van jurken tot accessoires,  van parfums tot lipsticks, tot de meest deskundige huidverzorging.

Review Dior JOY by Dior