Dior J'adore Touche de Parfum

Parfum voor Vrouwen 20 ml

Dior J'adore Touche de Parfum Parfum voor Vrouwen  20 ml
Dior J'adore Touche de Parfum Parfum voor Vrouwen  20 ml
Dior J'adore Touche de Parfum Parfum voor Vrouwen  20 ml
Dior J'adore Touche de Parfum Parfum voor Vrouwen  20 ml
95,00

Je bespaart 17%
Parfum voor Vrouwen 20 ml
78,70

Code: CHD4587 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
dinsdag 28-5-2019
Dior J'adore Touche de Parfum
Parfum voor Vrouwen 20 ml | 78,70

Beschrijving van het parfum Dior J'adore Touche de Parfum

Het parfum Dior J'adore Touche de Parfumis een puur vrouwelijke geur waarmee je in elk gezelschap de boventoon zult voeren.

  • bloemige houtachtige geur
  • voor de sensuele vrouw
  • voor de gehele dag

Samenstelling

Topnoten
Sambac Jasmijn
Hartnoten
Rosa Damascena
Basisnoten
Sandelhout
Geursoort
bloemig, houtachtig

Over het merk Dior

Dior – het onsterfelijke symbool van elegantie, perfectie en luxe. Eén van de exclusiefste Franse merken werd in 1946 gesticht door de beroemde modeontwerper Christian Dior. Tegenwoordig omvat het portfolio van dit merk prestigieuze mode, bontartikelen, modeaccessoires, schoeisel, horloges, parfums en cosmetica.

Christian Dior werd in het begin van de twintigste eeuw in Normandië geboren, in het gezin van een mesthandelaar. Voordat hij in 1957 stierf en één van de meest invloedrijke modeontwerpers ter wereld was, studeerde hij internationale betrekkingen en diplomatie en voorzag hij als galeriehouder in zijn levensonderhoud. Meteen na de oorlog richtte hij zijn eerste modehuis in Parijs op. Hij werd al spoedig beroemd door de revolutie die hij in de dameskleding teweeg bracht (de legendarische "New Look”).

Het merk Dior stapte in 1947 de wereld van de parfums binnen met de geur Miss Dior die naar Christians zuster Catherine genoemd was. Tegenwoordig omvat het merk meer dan 150 parfums, waar een ongehoord aantal van de beroemdste meesterparfumeurs deel aan hebben genomen.

Via modeshows, huidverzorgingsproducten van topkwaliteit tot aan tijdloze parfums – Christian Dior heeft de wereld der schoonheid verrijkt met vele luxueuze, trendy en altijd moderne artikelen.

Beoordeling Dior J'adore Touche de Parfum

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!