Dior J'adore Haarparfum voor Vrouwen

 • Dior J'adore Haarparfum voor Vrouwen
 • Dior J'adore Haarparfum voor Vrouwen 1
 • Dior J'adore Haarparfum voor Vrouwen 2
 • Dior J'adore Haarparfum voor Vrouwen 3
 • Dior J'adore Haarparfum voor Vrouwen 4
   meer

  Varianten Dior J'adore

  • Dior J'adore Haarparfum voor Vrouwen 30 ml Haarparfum voor Vrouwen 30 ml  

   Dit product is momenteel niet beschikbaar.

   Code: CHD2022

  Omhoog

  Parfum beschrijving Dior J'adore

  Beoordeling

  Design

  Uithoudingsvermogen

  Intensiteit

  Algemene indruk

  Samenstelling

  Samenstelling

  Celtic Roos, Jasmijn, Yuzu

  De haargeur Dior J'adore is een uitstekende aanvulling op het parfum uit dezelfde collectie. Is zeer haarvriendelijk, daarom kun je hem meerdere keren per dag gebruiken.

  Omhoog

  Over merk Dior

  Dior – het onsterfelijke symbool van elegantie, perfectie en luxe. Eén van de exclusiefste Franse merken werd in 1946 gesticht door de beroemde modeontwerper Christian Dior. Tegenwoordig omvat het portfolio van dit merk prestigieuze mode, bontartikelen, modeaccessoires, schoeisel, horloges, parfums en cosmetica.

  Christian Dior werd in het begin van de twintigste eeuw in Normandië geboren, in het gezin van een mesthandelaar. Voordat hij in 1957 stierf en één van de meest invloedrijke modeontwerpers ter wereld was, studeerde hij internationale betrekkingen en diplomatie en voorzag hij als galeriehouder in zijn levensonderhoud. Meteen na de oorlog richtte hij zijn eerste modehuis in Parijs op. Hij werd al spoedig beroemd door de revolutie die hij in de dameskleding teweeg bracht (de legendarische "New Look”).

  Het merk Dior stapte in 1947 de wereld van de parfums binnen met de geur Miss Dior die naar Christians zuster Catherine genoemd was. Tegenwoordig omvat het merk meer dan 150 parfums, waar een ongehoord aantal van de beroemdste meesterparfumeurs deel aan hebben genomen.

  Via modeshows, huidverzorgingsproducten van topkwaliteit tot aan tijdloze parfums – Christian Dior heeft de wereld der schoonheid verrijkt met vele luxueuze, trendy en altijd moderne artikelen.

  Omhoog

  Beoordeling Dior J'adore

  Wat vind je van Dior J'adore ?

  * Verplichte velden


  Beoordeling *

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "


  Door verzending stemt u in met de verwerking van de persoonsgegevens ten behoeve van het aanbieden en verwerken van marketingaanbiedingen van de vennootschap Notino Benelux BV. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.​