Dior Fahrenheit Aqua

eau de toilette voor Mannen 125 ml

Dior Fahrenheit Aqua eau de toilette voor Mannen  125 ml
Dior Fahrenheit Aqua eau de toilette voor Mannen  125 ml
125 ml

Code: CHD0037 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving van het parfum Dior Fahrenheit Aqua

Dior Fahrenheit Aqua Eau de Toilette is bedoeld voor iedereen die graag nieuwe mogelijkheden ontdekt en ernaar verlangt om onvergetelijke momenten vol spanning te beleven!

  • citrusgeur
  • voor de moderne avonturier
  • voor dagelijks gebruik

Samenstelling

Topnoten
Mandarijn
Hartnoten
Basillicum , Munt , Viooltje
Basisnoten
Leer, Vetiver
Geursoort
bloemig, houtachtig

Over het merk Dior

Dior – het onsterfelijke symbool van elegantie, perfectie en luxe. Eén van de exclusiefste Franse merken werd in 1946 gesticht door de beroemde modeontwerper Christian Dior. Tegenwoordig omvat het portfolio van dit merk prestigieuze mode, bontartikelen, modeaccessoires, schoeisel, horloges, parfums en cosmetica.

Christian Dior werd in het begin van de twintigste eeuw in Normandië geboren, in het gezin van een mesthandelaar. Voordat hij in 1957 stierf en één van de meest invloedrijke modeontwerpers ter wereld was, studeerde hij internationale betrekkingen en diplomatie en voorzag hij als galeriehouder in zijn levensonderhoud. Meteen na de oorlog richtte hij zijn eerste modehuis in Parijs op. Hij werd al spoedig beroemd door de revolutie die hij in de dameskleding teweeg bracht (de legendarische "New Look”).

Het merk Dior stapte in 1947 de wereld van de parfums binnen met de geur Miss Dior die naar Christians zuster Catherine genoemd was. Tegenwoordig omvat het merk meer dan 150 parfums, waar een ongehoord aantal van de beroemdste meesterparfumeurs deel aan hebben genomen.

Via modeshows, huidverzorgingsproducten van topkwaliteit tot aan tijdloze parfums – Christian Dior heeft de wereld der schoonheid verrijkt met vele luxueuze, trendy en altijd moderne artikelen.

Beoordeling Dior Fahrenheit Aqua

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!