Dior Dune pour Homme

eau de toilette voor Mannen 100 ml

Dior Dune pour Homme eau de toilette voor Mannen  100 ml
Dior Dune pour Homme eau de toilette voor Mannen  100 ml
100 ml

Code: CHD0197 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Breng mij op de hoogte

Dior Dune pour Homme
100 ml

Breng mij op de hoogte

Beschrijving van het parfum Dior Dune pour Homme

Dior Dune pour Homme Eau de Toilette is een uitgesproken mannelijke geur waarmee je op elk moment van de dag vol zelfvertrouwen zal zijn.

  • bloemige houtachtige geur
  • voor de moderne zelfverzekerde man
  • om dagelijks te dragen, vooral bij warm weer

Samenstelling

Topnoten
Aalbes , Jasmijn , Vijg
Hartnoten
Basillicum , Hedione , Salie
Basisnoten
Ceder , Sandelhout , Tonkaboon
Geursoort
bloemig, houtachtig

Over het merk Dior

Dior – het onsterfelijke symbool van elegantie, perfectie en luxe. Eén van de exclusiefste Franse merken werd in 1946 gesticht door de beroemde modeontwerper Christian Dior. Tegenwoordig omvat het portfolio van dit merk prestigieuze mode, bontartikelen, modeaccessoires, schoeisel, horloges, parfums en cosmetica.

Christian Dior werd in het begin van de twintigste eeuw in Normandië geboren, in het gezin van een mesthandelaar. Voordat hij in 1957 stierf en één van de meest invloedrijke modeontwerpers ter wereld was, studeerde hij internationale betrekkingen en diplomatie en voorzag hij als galeriehouder in zijn levensonderhoud. Meteen na de oorlog richtte hij zijn eerste modehuis in Parijs op. Hij werd al spoedig beroemd door de revolutie die hij in de dameskleding teweeg bracht (de legendarische "New Look”).

Het merk Dior stapte in 1947 de wereld van de parfums binnen met de geur Miss Dior die naar Christians zuster Catherine genoemd was. Tegenwoordig omvat het merk meer dan 150 parfums, waar een ongehoord aantal van de beroemdste meesterparfumeurs deel aan hebben genomen.

Via modeshows, huidverzorgingsproducten van topkwaliteit tot aan tijdloze parfums – Christian Dior heeft de wereld der schoonheid verrijkt met vele luxueuze, trendy en altijd moderne artikelen.

Beoordeling Dior Dune pour Homme

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!