Dior Diorskin Forever Perfect Cushion

Matterende foundation in spons SPF 35

Dior Diorskin Forever Perfect Cushion Matterende foundation in spons SPF 35
Dior Diorskin Forever Perfect Cushion Matterende foundation in spons SPF 35
Tint 010 Ivoire 15 gr
50,90

Code: CHD5653 | Meer dan 20 st. in voorraad
1
PostNL
woensdag 24-7-2019
UPS Air Mail
morgen al dinsdag 23-7-2019
Dior Diorskin Forever Perfect Cushion
Tint 010 Ivoire 15 gr | 50,90

Product beschrijving Dior Diorskin Forever Perfect Cushion

De make-up Dior Diorskin Forever Perfect Cushion effent de tint van je huid en bedekt kleine onvolkomenheden.

Kenmerken:

  • verheldert de huid
  • maakt de huid mat
  • langdurig effect
  • eenvoudige applicatie
  • effent de kleurtoon van de huid

Hoe te gebruiken:
Breng de make-up aan op je gezicht met zachte bewegingen. Wrijf gelijkmatig en grondig uit met je vingers, spons of borstel.

Kenmerken

Consistentie
liquid foundation
Huidtype
voor alle huidtypes
Volgens de dekking
Licht
Waterproof
nee
Zonbescherming
met SPF

Over het merk Dior

Dior – het onsterfelijke symbool van elegantie, perfectie en luxe. Eén van de exclusiefste Franse merken werd in 1946 gesticht door de beroemde modeontwerper Christian Dior. Tegenwoordig omvat het portfolio van dit merk prestigieuze mode, bontartikelen, modeaccessoires, schoeisel, horloges, parfums en cosmetica.

Christian Dior werd in het begin van de twintigste eeuw in Normandië geboren, in het gezin van een mesthandelaar. Voordat hij in 1957 stierf en één van de meest invloedrijke modeontwerpers ter wereld was, studeerde hij internationale betrekkingen en diplomatie en voorzag hij als galeriehouder in zijn levensonderhoud. Meteen na de oorlog richtte hij zijn eerste modehuis in Parijs op. Hij werd al spoedig beroemd door de revolutie die hij in de dameskleding teweeg bracht (de legendarische "New Look”).

Het merk Dior stapte in 1947 de wereld van de parfums binnen met de geur Miss Dior die naar Christians zuster Catherine genoemd was. Tegenwoordig omvat het merk meer dan 150 parfums, waar een ongehoord aantal van de beroemdste meesterparfumeurs deel aan hebben genomen.

Via modeshows, huidverzorgingsproducten van topkwaliteit tot aan tijdloze parfums – Christian Dior heeft de wereld der schoonheid verrijkt met vele luxueuze, trendy en altijd moderne artikelen.