Dior Diorlisse Abricot

Versterkende Nagellak

Dior Diorlisse Abricot Versterkende Nagellak
Dior Diorlisse Abricot Versterkende Nagellak
Tint 500 Pink Petal 10 ml
25,90

Code: CHD2119 | Meer dan 20 st. in voorraad
1
PostNL
donderdag 25-7-2019
UPS Air Mail
woensdag 24-7-2019
Dior Diorlisse Abricot
Tint 500 Pink Petal 10 ml | 25,90

Product beschrijving Dior Diorlisse Abricot

Het preparaat Dior Diorlisse Abricot geeft je nagels professionele zorg.

Kenmerken:

  • versterkt de nagels
  • herstelt effectief de nagels
  • maakt het nageloppervlak glad
  • wordt gemakkelijk aangebracht
  • houdt je nagels gezond en mooi
  • voorkomt het ontstaan van een gele verkleuring van de nagels

Hoe te gebruiken:
Breng één laag rechtstreeks aan op de nagels.

Over het merk Dior

Dior – het onsterfelijke symbool van elegantie, perfectie en luxe. Eén van de exclusiefste Franse merken werd in 1946 gesticht door de beroemde modeontwerper Christian Dior. Tegenwoordig omvat het portfolio van dit merk prestigieuze mode, bontartikelen, modeaccessoires, schoeisel, horloges, parfums en cosmetica.

Christian Dior werd in het begin van de twintigste eeuw in Normandië geboren, in het gezin van een mesthandelaar. Voordat hij in 1957 stierf en één van de meest invloedrijke modeontwerpers ter wereld was, studeerde hij internationale betrekkingen en diplomatie en voorzag hij als galeriehouder in zijn levensonderhoud. Meteen na de oorlog richtte hij zijn eerste modehuis in Parijs op. Hij werd al spoedig beroemd door de revolutie die hij in de dameskleding teweeg bracht (de legendarische "New Look”).

Het merk Dior stapte in 1947 de wereld van de parfums binnen met de geur Miss Dior die naar Christians zuster Catherine genoemd was. Tegenwoordig omvat het merk meer dan 150 parfums, waar een ongehoord aantal van de beroemdste meesterparfumeurs deel aan hebben genomen.

Via modeshows, huidverzorgingsproducten van topkwaliteit tot aan tijdloze parfums – Christian Dior heeft de wereld der schoonheid verrijkt met vele luxueuze, trendy en altijd moderne artikelen.