Dior Dior Prestige L’Huile Souveraine

Olie Serum voor Zeer Droge en Gevoelige Huid

Dior Dior Prestige L’Huile Souveraine Olie Serum  voor Zeer Droge en Gevoelige Huid
Dior Dior Prestige L’Huile Souveraine Olie Serum  voor Zeer Droge en Gevoelige Huid
30 ml

Code: CHD6309 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Dior Dior Prestige L’Huile Souveraine
30 ml

Product beschrijving Dior Dior Prestige L’Huile Souveraine

Het huidserum Dior Dior Prestige L’Huile Souveraine is een preparaat met een hoog gehalte aan werkzame stoffen. Hierdoor geeft het je huid de meest luxe verzorging.

Kenmerken:

  • regenereert en hydrateert
  • voedt in de diepte
  • herstelt de jeugdige frisheid en schoonheid van de huid
  • laat de huid fluweelzacht achter
  • effent de kleurtoon van de huid
  • versterkt de huid

Hoe te gebruiken:
Klop een geschikte hoeveelheid serum zacht met je vingertoppen in de schone huid. Breng aan op het gezicht, de hals en het decolleté. Gebruik elke ochtend en / of avond.

Kenmerken

Consistentie
olie
Effect
Anti-ageing, Kalmerend, Voedend
Huidtype
droog, gevoelig, rimpels en rijpe huid
Leeftijd
rimpels
Soort olie
olie fusion

Over het merk Dior

Dior – het onsterfelijke symbool van elegantie, perfectie en luxe. Eén van de exclusiefste Franse merken werd in 1946 gesticht door de beroemde modeontwerper Christian Dior. Tegenwoordig omvat het portfolio van dit merk prestigieuze mode, bontartikelen, modeaccessoires, schoeisel, horloges, parfums en cosmetica.

Christian Dior werd in het begin van de twintigste eeuw in Normandië geboren, in het gezin van een mesthandelaar. Voordat hij in 1957 stierf en één van de meest invloedrijke modeontwerpers ter wereld was, studeerde hij internationale betrekkingen en diplomatie en voorzag hij als galeriehouder in zijn levensonderhoud. Meteen na de oorlog richtte hij zijn eerste modehuis in Parijs op. Hij werd al spoedig beroemd door de revolutie die hij in de dameskleding teweeg bracht (de legendarische "New Look”).

Het merk Dior stapte in 1947 de wereld van de parfums binnen met de geur Miss Dior die naar Christians zuster Catherine genoemd was. Tegenwoordig omvat het merk meer dan 150 parfums, waar een ongehoord aantal van de beroemdste meesterparfumeurs deel aan hebben genomen.

Via modeshows, huidverzorgingsproducten van topkwaliteit tot aan tijdloze parfums – Christian Dior heeft de wereld der schoonheid verrijkt met vele luxueuze, trendy en altijd moderne artikelen.