Dior Dior Prestige Le Concentré Yeux

Herstellende Oogcrème Navulling

Dior Dior Prestige Le Concentré Yeux Herstellende Oogcrème Navulling
15 ml

Code: CHD5689 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Breng mij op de hoogte

Dior Dior Prestige Le Concentré Yeux
15 ml

Breng mij op de hoogte

Beschrijving van de cosmetica Dior Dior Prestige Le Concentré Yeux

De oogverzorging Dior Dior Prestige Le Concentré Yeux verzorgt de huid rond de ogen en geeft hem de nodige voeding en hydratatie.

Kenmerken:

  • verfrist en verzacht de omgeving van de ogen
  • verheldert de omgeving van de ogen
  • voegt soepelheid toe aan de huid
  • maakt lijnen en fijne rimpels glad

Hoe te gebruiken:
Breng 's ochtends en/of 's avonds het preparaat aan rond de contouren van de ogen door licht te kloppen totdat het volledig is geabsorbeerd.

Kenmerken

Effect
Anti-ageing, Regeneratie
Huidtype
rimpels en rijpe huid, voor alle huidtypes
Leeftijd
rimpels
Volgens huidproblemen
lijntjes & rimpels, regeneratie & dichtheid

Over het merk Dior

Dior – het onsterfelijke symbool van elegantie, perfectie en luxe. Eén van de exclusiefste Franse merken werd in 1946 gesticht door de beroemde modeontwerper Christian Dior. Tegenwoordig omvat het portfolio van dit merk prestigieuze mode, bontartikelen, modeaccessoires, schoeisel, horloges, parfums en cosmetica.

Christian Dior werd in het begin van de twintigste eeuw in Normandië geboren, in het gezin van een mesthandelaar. Voordat hij in 1957 stierf en één van de meest invloedrijke modeontwerpers ter wereld was, studeerde hij internationale betrekkingen en diplomatie en voorzag hij als galeriehouder in zijn levensonderhoud. Meteen na de oorlog richtte hij zijn eerste modehuis in Parijs op. Hij werd al spoedig beroemd door de revolutie die hij in de dameskleding teweeg bracht (de legendarische "New Look”).

Het merk Dior stapte in 1947 de wereld van de parfums binnen met de geur Miss Dior die naar Christians zuster Catherine genoemd was. Tegenwoordig omvat het merk meer dan 150 parfums, waar een ongehoord aantal van de beroemdste meesterparfumeurs deel aan hebben genomen.

Via modeshows, huidverzorgingsproducten van topkwaliteit tot aan tijdloze parfums – Christian Dior heeft de wereld der schoonheid verrijkt met vele luxueuze, trendy en altijd moderne artikelen.