Dior Dior Prestige La Micro-Huile de Rose

Herstellende Gezichtsserum

Dior Dior Prestige La Micro-Huile de Rose Herstellende Gezichtsserum
30 ml
204,90

Code: CHD07769 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 21-5-2019
Dior Dior Prestige La Micro-Huile de Rose
30 ml | 204,90

Beschrijving van de cosmetica Dior Dior Prestige La Micro-Huile de Rose

Het flesje van het herstellende huidserum Dior Prestige La Micro-Huile de Rose bevat meer dan 10 000 microparels met essentie van Granville-roos. Deze revolutionaire verzorging is geïnspireerd door de voedingssupplementen en vertegenwoordigt het eerste product van dit type. Het geeft je huid de nodige kracht, energie en schoonheid.

Eigenschappen:

  • voorziet je huid met meer dan 20 belangrijke micronutriënten
  • voor een zichtbaar herstel van de huid
  • combineert de kracht van een serum die gemakkelijk door de huid
    wordt geabsorbeerd en het comfort van een olie
  • versterkt, voedt en herstelt de huid
  • versterkt het effect van een klassiek serum of een dagcrème

Samenstelling:

  • Granville-roos extract – voedt en herstelt de huid
  • sporenelementen en vitamine E
  • mineralen en omega-3

Gebruiksaanwijzing:
Breng elke ochtend aan op de gereinigde huid vóór je hydraterende dagcrème of serum. Klop zachtjes in met je vingertoppen en laat intrekken.

Kenmerken

Consistentie
serum
Effect
Voedend
Huidtype
voor alle huidtypes
Leeftijd
alle leeftijden
Volgens huidproblemen
voeding & dehydratatie

Over het merk Dior

Dior – het onsterfelijke symbool van elegantie, perfectie en luxe. Eén van de exclusiefste Franse merken werd in 1946 gesticht door de beroemde modeontwerper Christian Dior. Tegenwoordig omvat het portfolio van dit merk prestigieuze mode, bontartikelen, modeaccessoires, schoeisel, horloges, parfums en cosmetica.

Christian Dior werd in het begin van de twintigste eeuw in Normandië geboren, in het gezin van een mesthandelaar. Voordat hij in 1957 stierf en één van de meest invloedrijke modeontwerpers ter wereld was, studeerde hij internationale betrekkingen en diplomatie en voorzag hij als galeriehouder in zijn levensonderhoud. Meteen na de oorlog richtte hij zijn eerste modehuis in Parijs op. Hij werd al spoedig beroemd door de revolutie die hij in de dameskleding teweeg bracht (de legendarische "New Look”).

Het merk Dior stapte in 1947 de wereld van de parfums binnen met de geur Miss Dior die naar Christians zuster Catherine genoemd was. Tegenwoordig omvat het merk meer dan 150 parfums, waar een ongehoord aantal van de beroemdste meesterparfumeurs deel aan hebben genomen.

Via modeshows, huidverzorgingsproducten van topkwaliteit tot aan tijdloze parfums – Christian Dior heeft de wereld der schoonheid verrijkt met vele luxueuze, trendy en altijd moderne artikelen.