Dior Dior Bronzezonnebrandmist in spray voor Lichaam en Gezicht

Dior Dior Bronze zonnebrandmist in spray voor Lichaam en Gezicht
Dior Dior Bronze zonnebrandmist in spray voor Lichaam en Gezicht
SPF 30 125 ml

Code: CHD07771 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Breng mij op de hoogte

Als het product weer op voorraad is, zullen we je daarover informeren. Het is natuurlijk alleen aan jou of je van dit aanbod gebruik maakt.

Product beschrijving Dior Dior Bronze

Met Dior Bronze bruiningsspray verkrijgt je gemakkelijk een gelijkmatige bescherming van de huid tegen UV-stralen en verleng je de duurzaamheid van je zongebruinde kleur. De fijne parelmoeren deeltjes verhelderen op fantastische wijze je zongebruinde huid.

Kenmerken:

  • biedt bescherming tegen UVA- en UVB-straling
  • creëert een gelijkmatige beschermende laag
  • laat de zonverbrande huid stralen
  • vertraagt ​​het verouderingsproces van de huid
  • hydrateert en verlengt de duurzaamheid van de bruine kleur.
  • is geschikt om op het gezicht en lichaam te gebruiken

Samenstelling:

  • Tan Beautifier complex – geeft de huid een satijnen glans
  • SPF 30 – beschermt tegen de schadelijke effecten van zonnestralen

Hoe toe te passen:
Draai de houder ondersteboven en spuit de nevel gelijkmatig over je gezicht en lichaam en dat 20 minuten voordat je gaat zonnen. Herhaal deze procedure regelmatig, vooral nadat je gezwommen hebt.

Kenmerken

Beschermingsfactor
hoge bescherming (SPF 30 – SPF 50)
Consistentie
spray
Huidtype
alle huidtypen

Over het merk Dior

Dior – het onsterfelijke symbool van elegantie, perfectie en luxe. Eén van de exclusiefste Franse merken werd in 1946 gesticht door de beroemde modeontwerper Christian Dior. Tegenwoordig omvat het portfolio van dit merk prestigieuze mode, bontartikelen, modeaccessoires, schoeisel, horloges, parfums en cosmetica.

Christian Dior werd in het begin van de twintigste eeuw in Normandië geboren, in het gezin van een mesthandelaar. Voordat hij in 1957 stierf en één van de meest invloedrijke modeontwerpers ter wereld was, studeerde hij internationale betrekkingen en diplomatie en voorzag hij als galeriehouder in zijn levensonderhoud. Meteen na de oorlog richtte hij zijn eerste modehuis in Parijs op. Hij werd al spoedig beroemd door de revolutie die hij in de dameskleding teweeg bracht (de legendarische "New Look”).

Het merk Dior stapte in 1947 de wereld van de parfums binnen met de geur Miss Dior die naar Christians zuster Catherine genoemd was. Tegenwoordig omvat het merk meer dan 150 parfums, waar een ongehoord aantal van de beroemdste meesterparfumeurs deel aan hebben genomen.

Via modeshows, huidverzorgingsproducten van topkwaliteit tot aan tijdloze parfums – Christian Dior heeft de wereld der schoonheid verrijkt met vele luxueuze, trendy en altijd moderne artikelen.