Dior Dior Addict Ultra-Gloss

Lipgloss voor Hydratatie en Volume

Dior Dior Addict Ultra-Gloss Lipgloss voor Hydratatie en Volume
Dior Dior Addict Ultra-Gloss Lipgloss voor Hydratatie en Volume
Tint 267 So Real 6,5 ml
31,50

Code: CHD4714 | Meer dan 20 st. in voorraad
1
PostNL
vrijdag 23-8-2019
UPS Air Mail
donderdag 22-8-2019
Dior Dior Addict Ultra-Gloss
Tint 267 So Real 6,5 ml | 31,50

Product beschrijving Dior Dior Addict Ultra-Gloss

De lipgloss Dior Dior Addict Ultra-Gloss zorgt ervoor dat je lippen er mooi uitzien.

Kenmerken:

  • hydrateert en verzacht je lippen
  • geeft je lippen meer volume
  • tekent je lippen perfect uit
  • langdurig effect

Hoe te gebruiken:
Breng met de applicator een gelijkmatige laag aan op de lippen.

Kenmerken

Actieve stoffen
hyaluronzuur

Over het merk Dior

Dior – het onsterfelijke symbool van elegantie, perfectie en luxe. Eén van de exclusiefste Franse merken werd in 1946 gesticht door de beroemde modeontwerper Christian Dior. Tegenwoordig omvat het portfolio van dit merk prestigieuze mode, bontartikelen, modeaccessoires, schoeisel, horloges, parfums en cosmetica.

Christian Dior werd in het begin van de twintigste eeuw in Normandië geboren, in het gezin van een mesthandelaar. Voordat hij in 1957 stierf en één van de meest invloedrijke modeontwerpers ter wereld was, studeerde hij internationale betrekkingen en diplomatie en voorzag hij als galeriehouder in zijn levensonderhoud. Meteen na de oorlog richtte hij zijn eerste modehuis in Parijs op. Hij werd al spoedig beroemd door de revolutie die hij in de dameskleding teweeg bracht (de legendarische "New Look”).

Het merk Dior stapte in 1947 de wereld van de parfums binnen met de geur Miss Dior die naar Christians zuster Catherine genoemd was. Tegenwoordig omvat het merk meer dan 150 parfums, waar een ongehoord aantal van de beroemdste meesterparfumeurs deel aan hebben genomen.

Via modeshows, huidverzorgingsproducten van topkwaliteit tot aan tijdloze parfums – Christian Dior heeft de wereld der schoonheid verrijkt met vele luxueuze, trendy en altijd moderne artikelen.