Dior Capture Youth Matte Maximizer

matterend serum

Dior Capture Youth Matte Maximizer matterend serum
Dior Capture Youth Matte Maximizer matterend serum
30 ml
86,00

Code: CHD6906 | Meer dan 20 st. in voorraad
1
PostNL
dinsdag 27-8-2019
UPS Air Mail
dinsdag 27-8-2019
Dior Capture Youth Matte Maximizer
30 ml | 86,00

Product beschrijving Dior Capture Youth Matte Maximizer

Het huidserum Dior Capture Youth Matte Maximazer is een preparaat met een hoog gehalte aan werkzame stoffen. Hierdoor geeft het je huid de meest luxe verzorging.

Kenmerken:

  • Dermatologisch getest

Hoe te gebruiken:
Klop een geschikte hoeveelheid serum zacht met je vingertoppen in de schone huid. Breng aan op het gezicht, de hals en het decolleté. Ga verder met je favoriete dag-/nachtzorg.

Kenmerken

Consistentie
serum
Effect
Matterend
Huidtype
gemengd, vet
Leeftijd
alle leeftijden

Over het merk Dior

Dior – het onsterfelijke symbool van elegantie, perfectie en luxe. Eén van de exclusiefste Franse merken werd in 1946 gesticht door de beroemde modeontwerper Christian Dior. Tegenwoordig omvat het portfolio van dit merk prestigieuze mode, bontartikelen, modeaccessoires, schoeisel, horloges, parfums en cosmetica.

Christian Dior werd in het begin van de twintigste eeuw in Normandië geboren, in het gezin van een mesthandelaar. Voordat hij in 1957 stierf en één van de meest invloedrijke modeontwerpers ter wereld was, studeerde hij internationale betrekkingen en diplomatie en voorzag hij als galeriehouder in zijn levensonderhoud. Meteen na de oorlog richtte hij zijn eerste modehuis in Parijs op. Hij werd al spoedig beroemd door de revolutie die hij in de dameskleding teweeg bracht (de legendarische "New Look”).

Het merk Dior stapte in 1947 de wereld van de parfums binnen met de geur Miss Dior die naar Christians zuster Catherine genoemd was. Tegenwoordig omvat het merk meer dan 150 parfums, waar een ongehoord aantal van de beroemdste meesterparfumeurs deel aan hebben genomen.

Via modeshows, huidverzorgingsproducten van topkwaliteit tot aan tijdloze parfums – Christian Dior heeft de wereld der schoonheid verrijkt met vele luxueuze, trendy en altijd moderne artikelen.