Dior Capture XP

Anti-Rimpel Dagcrème voor Droge Huid

Dior Capture XP Anti-Rimpel Dagcrème voor Droge Huid
Dior Capture XP Anti-Rimpel Dagcrème voor Droge Huid
50 ml

Code: CHD0569 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Product beschrijving Dior Capture XP

Het product Dior Capture XP helpt je op weg naar een mooie huid zonder rimpels.

Kenmerken:

  • helpt bij het elimineren van rimpels
  • hydrateert en voedt de huid
  • maakt de mimiekrimpels rond de mond en ogen glad
  • versterkt de huid
  • voorkomt het ontstaan van nieuwe rimpels

Hoe te gebruiken:
Breng aan op de huid in een dunne laag.

Kenmerken

Consistentie
crème
Effect
Anti-ageing
Huidtype
droog, rimpels en rijpe huid
Leeftijd
rijpe huid
Wanneer te gebruiken
dag
Zonbescherming
zonder SPF

Over het merk Dior

Dior – het onsterfelijke symbool van elegantie, perfectie en luxe. Eén van de exclusiefste Franse merken werd in 1946 gesticht door de beroemde modeontwerper Christian Dior. Tegenwoordig omvat het portfolio van dit merk prestigieuze mode, bontartikelen, modeaccessoires, schoeisel, horloges, parfums en cosmetica.

Christian Dior werd in het begin van de twintigste eeuw in Normandië geboren, in het gezin van een mesthandelaar. Voordat hij in 1957 stierf en één van de meest invloedrijke modeontwerpers ter wereld was, studeerde hij internationale betrekkingen en diplomatie en voorzag hij als galeriehouder in zijn levensonderhoud. Meteen na de oorlog richtte hij zijn eerste modehuis in Parijs op. Hij werd al spoedig beroemd door de revolutie die hij in de dameskleding teweeg bracht (de legendarische "New Look”).

Het merk Dior stapte in 1947 de wereld van de parfums binnen met de geur Miss Dior die naar Christians zuster Catherine genoemd was. Tegenwoordig omvat het merk meer dan 150 parfums, waar een ongehoord aantal van de beroemdste meesterparfumeurs deel aan hebben genomen.

Via modeshows, huidverzorgingsproducten van topkwaliteit tot aan tijdloze parfums – Christian Dior heeft de wereld der schoonheid verrijkt met vele luxueuze, trendy en altijd moderne artikelen.