Dior Capture Totale

Verhelderende Anti-Rimpel Serum voor de Ogen

Dior Capture Totale Verhelderende Anti-Rimpel Serum  voor de Ogen
Dior Capture Totale Verhelderende Anti-Rimpel Serum  voor de Ogen
15 ml

Code: CHD4447 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Cadeautje voor jou
Bij een aankopen van meer dan € 80 gebruik de code minus10nl in het winkelmandje en ontvang 10% korting op de gehele bestelling. De korting is niet van toepassing op producten in de aanbieding of uitverkoop.

Product beschrijving Dior Capture Totale

Het oogserum Dior Capture Totale Capture Totale zorgt intensief voor de huid rond de ogen en geeft hem een jeugdige uitstraling.

Kenmerken:

  • werkt tegen de veroudering van de huid
  • maakt effectief lijnen en fijne rimpels glad
  • verwijdert zwellingen en donkere kringen onder de ogen
  • hydrateert en regenereert de huid in de diepte
  • geeft een frisse en ontspannen uitstraling aan de huid
  • behandelt de omgeving van de ogen

Hoe te gebruiken:
Breng aan op het schone gebied rond de ogen en klop voorzichtig in met de vingertoppen.

Kenmerken

Effect
Verheldering
Huidtype
rimpels en rijpe huid, voor alle huidtypes
Leeftijd
rimpels

Over het merk Dior

Dior – het onsterfelijke symbool van elegantie, perfectie en luxe. Eén van de exclusiefste Franse merken werd in 1946 gesticht door de beroemde modeontwerper Christian Dior. Tegenwoordig omvat het portfolio van dit merk prestigieuze mode, bontartikelen, modeaccessoires, schoeisel, horloges, parfums en cosmetica.

Christian Dior werd in het begin van de twintigste eeuw in Normandië geboren, in het gezin van een mesthandelaar. Voordat hij in 1957 stierf en één van de meest invloedrijke modeontwerpers ter wereld was, studeerde hij internationale betrekkingen en diplomatie en voorzag hij als galeriehouder in zijn levensonderhoud. Meteen na de oorlog richtte hij zijn eerste modehuis in Parijs op. Hij werd al spoedig beroemd door de revolutie die hij in de dameskleding teweeg bracht (de legendarische "New Look”).

Het merk Dior stapte in 1947 de wereld van de parfums binnen met de geur Miss Dior die naar Christians zuster Catherine genoemd was. Tegenwoordig omvat het merk meer dan 150 parfums, waar een ongehoord aantal van de beroemdste meesterparfumeurs deel aan hebben genomen.

Via modeshows, huidverzorgingsproducten van topkwaliteit tot aan tijdloze parfums – Christian Dior heeft de wereld der schoonheid verrijkt met vele luxueuze, trendy en altijd moderne artikelen.