Dior Capture Totale High Definition

Cosmetica Set I.

Dior Capture Totale High Definition Cosmetica Set  I.
Dior Capture Totale High Definition Cosmetica Set  I.
Nieuw
135,90

Code: CHD08522 | Meer dan 20 st. in voorraad

Set bevat: Capture Total Dreamskin Advanced Global Age-Defying Skincare Perfect Skin Creator 50 ml + Capture Total Dreamskin 1-Minute Mask Skin Mask 15 ml + One Essential Intense Skin Detoxifying Booster Serum 7 ml

st
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Parfumverstuiver als cadeau bij een aankoop boven de € 50. Kies een kleur in het winkelmandje.
PostNL
dinsdag 25-6-2019
Dior Capture Totale High Definition
| 135,90

Kenmerken

Consistentie
serum
Effect
Anti-ageing, Anti-Dark Spot, Anti-roodheid, Hydratatie, Kalmerend, Lifting en verstevigend, Verheldering
Huidtype
voor alle huidtypes
Leeftijd
alle leeftijden
Set variant
Cosmetica Set
Wanneer te gebruiken
dag

Over het merk Dior

Dior – het onsterfelijke symbool van elegantie, perfectie en luxe. Eén van de exclusiefste Franse merken werd in 1946 gesticht door de beroemde modeontwerper Christian Dior. Tegenwoordig omvat het portfolio van dit merk prestigieuze mode, bontartikelen, modeaccessoires, schoeisel, horloges, parfums en cosmetica.

Christian Dior werd in het begin van de twintigste eeuw in Normandië geboren, in het gezin van een mesthandelaar. Voordat hij in 1957 stierf en één van de meest invloedrijke modeontwerpers ter wereld was, studeerde hij internationale betrekkingen en diplomatie en voorzag hij als galeriehouder in zijn levensonderhoud. Meteen na de oorlog richtte hij zijn eerste modehuis in Parijs op. Hij werd al spoedig beroemd door de revolutie die hij in de dameskleding teweeg bracht (de legendarische "New Look”).

Het merk Dior stapte in 1947 de wereld van de parfums binnen met de geur Miss Dior die naar Christians zuster Catherine genoemd was. Tegenwoordig omvat het merk meer dan 150 parfums, waar een ongehoord aantal van de beroemdste meesterparfumeurs deel aan hebben genomen.

Via modeshows, huidverzorgingsproducten van topkwaliteit tot aan tijdloze parfums – Christian Dior heeft de wereld der schoonheid verrijkt met vele luxueuze, trendy en altijd moderne artikelen.