Dior Capture Totale Dream Skin

Foundation in Spons SPF 50

Dior Capture Totale Dream Skin Foundation in Spons  SPF 50
Dior Capture Totale Dream Skin Foundation in Spons  SPF 50
Dior Capture Totale Dream Skin Foundation in Spons  SPF 50
Uitverkoop
Tint 010 2 x 15 gr
56,80

Code: CHD5677 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
vrijdag 16-11-2018
Dior Capture Totale Dream Skin
Tint 010 2 x 15 gr | 56,80

Beschrijving van de cosmetica Dior Capture Totale Dream Skin

De make-up Dior Capture Totale Dream Skin effent de tint van je huid en bedekt kleine onvolkomenheden.

Kenmerken:

  • beschermt tegen zonlicht
  • uitstekend dekkend vermogen
  • effent de kleurtoon van de huid
  • verheldert de huid
  • langdurig effect

Hoe te gebruiken:
Breng de make-up aan op je gezicht met zachte bewegingen. Wrijf gelijkmatig en grondig uit met je vingers, spons of borstel.

Kenmerken

Consistentie
liquid foundation
Huidtype
voor alle huidtypes

Over het merk Dior

Dior – het onsterfelijke symbool van elegantie, perfectie en luxe. Eén van de exclusiefste Franse merken werd in 1946 gesticht door de beroemde modeontwerper Christian Dior. Tegenwoordig omvat het portfolio van dit merk prestigieuze mode, bontartikelen, modeaccessoires, schoeisel, horloges, parfums en cosmetica.

Christian Dior werd in het begin van de twintigste eeuw in Normandië geboren, in het gezin van een mesthandelaar. Voordat hij in 1957 stierf en één van de meest invloedrijke modeontwerpers ter wereld was, studeerde hij internationale betrekkingen en diplomatie en voorzag hij als galeriehouder in zijn levensonderhoud. Meteen na de oorlog richtte hij zijn eerste modehuis in Parijs op. Hij werd al spoedig beroemd door de revolutie die hij in de dameskleding teweeg bracht (de legendarische "New Look”).

Het merk Dior stapte in 1947 de wereld van de parfums binnen met de geur Miss Dior die naar Christians zuster Catherine genoemd was. Tegenwoordig omvat het merk meer dan 150 parfums, waar een ongehoord aantal van de beroemdste meesterparfumeurs deel aan hebben genomen.

Via modeshows, huidverzorgingsproducten van topkwaliteit tot aan tijdloze parfums – Christian Dior heeft de wereld der schoonheid verrijkt met vele luxueuze, trendy en altijd moderne artikelen.