Ga naar hoofdcontent

DRESS YOUR EYES IN DIOR

Herontdek de iconische make-upproducten van Dior in nieuwe, clean formules verrijkt met een kenmerkend ingrediënt, korenbloemextract, voor een perfecte catwalk-ready oogmake-up look.

EEN REEKS VAN VOLUME MASCARA'S

De iconische Diorshow mascara en Diorshow Pump 'N' Volume mascara, nu voor het eerst geformuleerd met 90% aan ingrediënten van natuurlijke oorsprong, bieden een spectaculair opbouwbaar volume die 24 uur lang houdt. De Diorshow mascara zorgt voor perfect gedefinieerde wimpers, de Diorshow Pump 'N' Volume voor een XXL-volume en de Diorshow Iconic Overcurl creëert de perfecte krul.

HET ICONISCHE OOGSCHADUWPALETTE
IN EEN NIEUWE LIMITED EDITION

Het 5 Couleurs Couture oogschaduwpalette is vernieuwd in een velvet limited edition. Geïnspireerd op een collectie uit de jaren '90, is de case van het palette gehuld in een fluweelzachte finish. Vijf oogschaduws met een hoge kleurintensiteit en langhoudend resultaat.

CREËER EEN SPECTACULAIRE RUNWAY LOOK

Intensiveer je oogmake-up voor een spectaculaire look met de Diorshow On Stage Liner: de vloeibare, waterproof eyeliner met een vilten punt. 24 uur draagcomfort en prachtige, couture kleuren.

HOW TO