Diesel Only The Braveeau de toilette voor Mannen

Diesel Only The Brave eau de toilette voor Mannen
Diesel Only The Brave eau de toilette voor Mannen
50 ml
49,50

Code: DSL0050 | Meer dan 5 st. in voorraad
1
Cadeautje voor jou
Koop voor meer dan 50 EUR en kies in je winkelmandje een perfect geschenk.
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
PostNL
dinsdag 14-7-2020
UPS Air Mail
dinsdag 14-7-2020

Beschrijving van het parfum Diesel Only The Brave
Samenstelling

Dit is een geur voor echte zware jongens. De eau de toilette Diesel Only The Brave is gemaakt op maat van de man die niet bang is om zijn eigen ding te doen, die niet graag verliest en altijd krijgt wat hij wil. Die nooit opgeeft en zonder angst zijn intuïtie volgt.

  • oosterse, houtachtige geur
  • voor de zelfzekere man
  • ideaal om dagelijks te dragen

Samenstelling van de geur
De geur opent met de energieke, frisse akkoorden van citrus, zoete mandarijn en uitgesproken koriander. In het suggestieve hart van de geur schuilt kostbare labdanum, passionele roos en delicieuze lavendel. De basisnoten bevatten een volmaakt sensuele mengeling van essences – verwarmende tonen van hout, leder en indrukwekkende amber.

Verhaal van de geur
Om de geur echt perfect te maken, werkten drie parfumeurs er samen aan – Alienor Massenet, Olivier Polge en Pierre Wargnye. De geur werd gelanceerd in 2009. De flacon spreekt voor zich – het is een vuist met een ring met de naam Diesel op.


Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Koriander, Mandarijn , Citrusvruchten
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Koriander, Ceder , Lavendel , Roos , Viooltje , Labdanum
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Leer, Benzoine , Hout , Storaxboom , Labdanum , Amber
Geursoort
oriëntaalse, houtachtig

Over het merk Diesel

Met zijn provocerende en norm-provocerende stijl is Diesel geen merk voor degenen die het graag safe spelen. Ontworpen door de Italiaanse mode ontwerper Renzo Rosso, is dit merk uniek, buitengewoon en speciaal. Hun gewaagde slogans en campagnes trekken altijd de aandacht in de wereld van de mode en parfum.

Elke Diesel parfum of Diesel aftershave is een nieuwe kans om je ware schitterende zelf te tonen - plus ze komen ook altijd in de meest charmante en ongewone verpakking. Als u iemand bent die vol van het leven geniet, het middelpunt van aandacht is en altijd opvalt, is Diesel de perfecte keuze voor u.

Review Diesel Only The Brave