Dermacosmetica

Aanbevolen

Wat is dermacosmetica?

Dermacosmetica is een specifieke categorie van producten voor de huidverzorging die voldoet aan de hoge eisen van de farmaceutische industrie. De producten worden ontwikkeld in samenwerking met experts op het gebied van de huidverzorging (dermatologen, kinderartsen, oogartsen, apothekers) en zijn gebaseerd op grote efficiëntie en veiligheid, bevestigd door klinische studies.

Dermacosmetische producten zijn hypoallergeen, ook geschikt voor de gevoelige huid en voldoen aan strenge productie-eisen die verschillen van die in de conventionele cosmetische zorg.

Dermacosmetica wordt gekenmerkt door een nauwe samenwerking met dermatologen bij de productie en bij testen. Zo wordt een maximale efficiëntie en veiligheid van de apotheek bereikt, waardoor leken deze producten ook wel als "apotheekcosmetica" aanduiden.

Dankzij de kennis, verkregen uit onderzoek, dermatologie, cosmetiek en uit de farmacologie brengen dermacosmetische merken voortdurend nieuwe expertise en innovaties op de markt om de klanten de modernste en meest effectieve oplossingen op huidverzorgingsgebied te kunnen bieden.

Dermacosmetica kan door iedereen worden gebruikt; vrouwen en mannen van alle leeftijden, kinderen inbegrepen. Iedereen die belangstelling heeft voor de productie en ingrediënten van producten zal een keuze kunnen maken. Dat geldt met name voor diegenen die willen weten, welke cosmetica je moet gebruiken en die de hulp van experts op een bepaald gebied willen inroepen voor een concreet huidverzorgingsprobleem. Dermacosmetica is ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid die betrouwbare resultaten op prijs stellen en die kiezen voor kwaliteit, veiligheid en zekerheid.