Dermacol Sun Water Resistant, Kinder Waterproef Zonnebrandmelk SPF 30 | notino.nl

Dermacol Sun Water Resistant

Kinder Waterproef Zonnebrandmelk SPF 30

Dermacol Sun Water Resistant Kinder Waterproef Zonnebrandmelk  SPF 30
Dermacol Sun Water Resistant Kinder Waterproef Zonnebrandmelk  SPF 30
Dermacol Sun Water Resistant Kinder Waterproef Zonnebrandmelk  SPF 30
200 ml
7,90

Code: DER1375 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
maandag 20-8-2018
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
De zomer is in volle gang en je kan er nu nog meer van genieten met 20% korting op de zonverzorging van Dermacol. Wanneer je aankoop hoger is dan € 6 , krijgt je ook een gratis zonnebrandcrème met SPF 6. Gebruik promotiecode "20nlder" in je winkelmandje en geniet ten volle van de warme zomerdagen terwijl je de huid beschermt met Dermacol.

Kenmerken

Beschermingsfactor
hoge bescherming (SPF 30 – SPF 50)
Consistentie
melk
Huidtype
alle huidtypen

Over het merk Dermacol

De Tsjechische cosmetica Dermacol zorgt al langer dan een halve eeuw van de schoonheid van vrouwen. Het ontstond in de Praagse filmstudio‘s toen specialisten op het gebied van de visagie gingen samenwerken met dermatologen van het Instituut voor Medische Cosmetica in Praag. Gezamenlijk creëerden ze decoratieve make-up Dermacol, niet alleen voor het projectiescherm, maar ook voor dagelijks gebruik.

Dermacol Make-Up Cover ontstond als een van de eerste make-ups ter wereld en werd al snel een enorme hit die tot in Hollywood doordrong. In de jaren 90 werd het contact met de filmstudio‘s verbroken en ontstond een afzonderlijk en puur Tsjechisch merk dat al generaties lang het schoonheidssymbool is voor vele Tsjechische vrouwen.

Ook over de grens van de Tsjechische Republiek zijn de producten Dermacol succesvol en tegenwoordig vind je het merk terug in meer dan 60 landen ter wereld. De laatste jaren stijgt de populariteit van de verzorgende cosmeticaproducten bij mannen. Voor hen heeft het bedrijf de eerste complete mannenlijn van Dermacol op de markt gebracht.

Menu