DermacolNail & Cuticle Chamomile Intensieve verzorging voor nagels en nagelriemen

Dermacol Nail & Cuticle Chamomile Intensieve verzorging voor nagels en nagelriemen
Dermacol Nail & Cuticle Chamomile Intensieve verzorging voor nagels en nagelriemen
11 ml
6,90

Op voorraad | Code: DER05453
1
PostNL
maandag 24-1-2022
Afhaallocaties
maandag 24-1-2022
UPS Air Mail
morgen al vrijdag 21-1-2022

Het preparaat Dermacol Nail & Cuticle Chamomile geeft je nagels professionele zorg.

Kenmerken:

  • voedt de nagels en de nagelriem
  • bevordert een gezonde nagelgroei
  • verbetert de weerstand van de nagels tegen mechanische schade

Hoe te gebruiken:
Breng een kleine hoeveelheid product aan op het nagelbed en de huid rond de nagel. Masseer zachtjes in. Gebruik regelmatig.

Kenmerken

Effect
Hydratatie, Regeneratie, Voedend

De Tsjechische cosmetica Dermacol zorgt al langer dan een halve eeuw van de schoonheid van vrouwen. Het ontstond in de Praagse filmstudio‘s toen specialisten op het gebied van de visagie gingen samenwerken met dermatologen van het Instituut voor Medische Cosmetica in Praag. Gezamenlijk creëerden ze decoratieve make-up Dermacol, niet alleen voor het projectiescherm, maar ook voor dagelijks gebruik.

Dermacol Make-Up Cover ontstond als een van de eerste make-ups ter wereld en werd al snel een enorme hit die tot in Hollywood doordrong. In de jaren 90 werd het contact met de filmstudio‘s verbroken en ontstond een afzonderlijk en puur Tsjechisch merk dat al generaties lang het schoonheidssymbool is voor vele Tsjechische vrouwen.

Ook over de grens van de Tsjechische Republiek zijn de producten Dermacol succesvol en tegenwoordig vind je het merk terug in meer dan 60 landen ter wereld. De laatste jaren stijgt de populariteit van de verzorgende cosmeticaproducten bij mannen. Voor hen heeft het bedrijf de eerste complete mannenlijn van Dermacol op de markt gebracht.