Dermacol Love My Face

Cosmetica Set II.

Dermacol Love My Face Cosmetica Set  II.
Dermacol Love My Face Cosmetica Set  II.
Dermacol Love My Face Cosmetica Set  II.
6,40

Code: DER03293 | Meer dan 20 st. in voorraad

Set bevat: Love My Face Brightening Cream for Young Skin 50 ml + Hydrating & Nourishing Mask 3D Moisturising and Nourishing Sheet Mask 15 ml

st
Cadeautje voor jou
Koop Dermacol producten voor minstens € 15 en de gratis verzending is voor jou.
PostNL
woensdag 24-4-2019
Dermacol Love My Face
| 6,40

Kenmerken

Effect
Verheldering
Huidtype
voor alle huidtypes
Leeftijd
eerste rimpels
Set variant
Cosmetica Set
SPF
zonder SPF
Volgens huidproblemen
vitaliteit & verheldering
Wanneer te gebruiken
dag

Over het merk Dermacol

De Tsjechische cosmetica Dermacol zorgt al langer dan een halve eeuw van de schoonheid van vrouwen. Het ontstond in de Praagse filmstudio‘s toen specialisten op het gebied van de visagie gingen samenwerken met dermatologen van het Instituut voor Medische Cosmetica in Praag. Gezamenlijk creëerden ze decoratieve make-up Dermacol, niet alleen voor het projectiescherm, maar ook voor dagelijks gebruik.

Dermacol Make-Up Cover ontstond als een van de eerste make-ups ter wereld en werd al snel een enorme hit die tot in Hollywood doordrong. In de jaren 90 werd het contact met de filmstudio‘s verbroken en ontstond een afzonderlijk en puur Tsjechisch merk dat al generaties lang het schoonheidssymbool is voor vele Tsjechische vrouwen.

Ook over de grens van de Tsjechische Republiek zijn de producten Dermacol succesvol en tegenwoordig vind je het merk terug in meer dan 60 landen ter wereld. De laatste jaren stijgt de populariteit van de verzorgende cosmeticaproducten bij mannen. Voor hen heeft het bedrijf de eerste complete mannenlijn van Dermacol op de markt gebracht.