Dermacol Hyaluron

Cosmetica Set I.

Dermacol Hyaluron Cosmetica Set  I.
Dermacol Hyaluron Cosmetica Set  I.
Uitverkoop
9,46

Code: DER03294 | Meer dan 20 st. in voorraad

Set bevat: Hyaluron Cleansing Micellar Water 400 ml + Artist Lash Lenghtening Mascara 10 ml

st
PostNL
vrijdag 28-6-2019
UPS Air Mail
Niet toegestaan
Dermacol Hyaluron
| 9,46

Kenmerken

Huidtype
voor alle huidtypes
Kleur
Zwart
Leeftijd
alle leeftijden
Set variant
Cosmetica Set
Soort mascara
verlengende
Waterproof
nee

Over het merk Dermacol

De Tsjechische cosmetica Dermacol zorgt al langer dan een halve eeuw van de schoonheid van vrouwen. Het ontstond in de Praagse filmstudio‘s toen specialisten op het gebied van de visagie gingen samenwerken met dermatologen van het Instituut voor Medische Cosmetica in Praag. Gezamenlijk creëerden ze decoratieve make-up Dermacol, niet alleen voor het projectiescherm, maar ook voor dagelijks gebruik.

Dermacol Make-Up Cover ontstond als een van de eerste make-ups ter wereld en werd al snel een enorme hit die tot in Hollywood doordrong. In de jaren 90 werd het contact met de filmstudio‘s verbroken en ontstond een afzonderlijk en puur Tsjechisch merk dat al generaties lang het schoonheidssymbool is voor vele Tsjechische vrouwen.

Ook over de grens van de Tsjechische Republiek zijn de producten Dermacol succesvol en tegenwoordig vind je het merk terug in meer dan 60 landen ter wereld. De laatste jaren stijgt de populariteit van de verzorgende cosmeticaproducten bij mannen. Voor hen heeft het bedrijf de eerste complete mannenlijn van Dermacol op de markt gebracht.