Dermacol HyaluronCosmetica SetI. voor Vrouwen

Dermacol Hyaluron Cosmetica Set  I. voor Vrouwen
Dermacol Hyaluron Cosmetica Set  I. voor Vrouwen

Code: DER03294 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Hyluron Reinigende Micellair Water 400 ml + Artist Lash Mascara voor Verlenging 10 ml

Cadeautje voor jou
Bij een besteding boven de € 50 kan je in het winkelmandje kiezen uit 12 geweldige opties als cadeau.
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou

Kenmerken

Actieve stoffen
hyaluronzuur
Huidtype
voor alle huidtypes
Kleur
Zwart
Leeftijd
alle leeftijden
Set variant
Cosmetica Set
Soort mascara
verlengende

Over het merk Dermacol

De Tsjechische cosmetica Dermacol zorgt al langer dan een halve eeuw van de schoonheid van vrouwen. Het ontstond in de Praagse filmstudio‘s toen specialisten op het gebied van de visagie gingen samenwerken met dermatologen van het Instituut voor Medische Cosmetica in Praag. Gezamenlijk creëerden ze decoratieve make-up Dermacol, niet alleen voor het projectiescherm, maar ook voor dagelijks gebruik.

Dermacol Make-Up Cover ontstond als een van de eerste make-ups ter wereld en werd al snel een enorme hit die tot in Hollywood doordrong. In de jaren 90 werd het contact met de filmstudio‘s verbroken en ontstond een afzonderlijk en puur Tsjechisch merk dat al generaties lang het schoonheidssymbool is voor vele Tsjechische vrouwen.

Ook over de grens van de Tsjechische Republiek zijn de producten Dermacol succesvol en tegenwoordig vind je het merk terug in meer dan 60 landen ter wereld. De laatste jaren stijgt de populariteit van de verzorgende cosmeticaproducten bij mannen. Voor hen heeft het bedrijf de eerste complete mannenlijn van Dermacol op de markt gebracht.