Dermacol Enja Body Love Program

Verstevigende Gel tegen Cellulite

Dermacol Enja Body Love Program Verstevigende Gel  tegen Cellulite
Dermacol Enja Body Love Program Verstevigende Gel  tegen Cellulite
Dermacol Enja Body Love Program Verstevigende Gel  tegen Cellulite
200 ml
6,90

Code: DER2017 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 19-2-2019
Dermacol Enja Body Love Program
200 ml | 6,90

Beschrijving van de cosmetica Dermacol Enja Body Love Program

Het preparaat Dermacol Enja Body Love Program helpt bij het verlichten van cellulitisklachten, zodat je huid er weer sterk en glad uitziet.

Kenmerken:

  • reduceert cellulitis en versterkt de huid
  • voorkomt de vorming van verdere cellulitis
  • absorbeert snel
  • verhoogt de elasticiteit van de huid
  • maakt de huid glad

Hoe te gebruiken:
Breng de voorbereiding aan op de problematische gebieden van het lichaam (dijen, heupen, billen en buik). Masseer met cirkelende bewegingen in de huid en laat absorberen. Gebruik regelmatig. Gebruik volgens de bijgevoegde instructies.

Kenmerken

Consistentie
gel
Huidtype
alle huidtypen

Over het merk Dermacol

De Tsjechische cosmetica Dermacol zorgt al langer dan een halve eeuw van de schoonheid van vrouwen. Het ontstond in de Praagse filmstudio‘s toen specialisten op het gebied van de visagie gingen samenwerken met dermatologen van het Instituut voor Medische Cosmetica in Praag. Gezamenlijk creëerden ze decoratieve make-up Dermacol, niet alleen voor het projectiescherm, maar ook voor dagelijks gebruik.

Dermacol Make-Up Cover ontstond als een van de eerste make-ups ter wereld en werd al snel een enorme hit die tot in Hollywood doordrong. In de jaren 90 werd het contact met de filmstudio‘s verbroken en ontstond een afzonderlijk en puur Tsjechisch merk dat al generaties lang het schoonheidssymbool is voor vele Tsjechische vrouwen.

Ook over de grens van de Tsjechische Republiek zijn de producten Dermacol succesvol en tegenwoordig vind je het merk terug in meer dan 60 landen ter wereld. De laatste jaren stijgt de populariteit van de verzorgende cosmeticaproducten bij mannen. Voor hen heeft het bedrijf de eerste complete mannenlijn van Dermacol op de markt gebracht.