Dermacol Enja Body Love ProgramAfslank Gel voor Buik

Dermacol Enja Body Love Program Afslank Gel voor Buik
Dermacol Enja Body Love Program Afslank Gel voor Buik
150 ml

Code: DER2018 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Product beschrijving Dermacol Enja Body Love Program
Kenmerken

Het lichaamsgel Dermacol Enja Body Love Program verzorgt de huid van het hele lichaam, spant deze en zorgt tevens voor een comfortabel gevoel.

Kenmerken:

  • versterkt de huid
  • maakt de huid glad
  • helpt om cellulitisverschijnselen te verminderen
  • verbetert de elasticiteit van de huid
  • Dermatologisch getest

Hoe te gebruiken:
Breng elke ochtend en avond aan op schone huid. Masseer zachtjes in. Breng aan op problematische gebieden en masseer zachtjes de huid in. Hoe meer tijd je besteedt aan de massage van de getroffen gebieden, des te duidelijker zullen de resultaten zijn. Volg de instructies op de verpakking.

Kenmerken

Consistentie
gel
Huidtype
alle huidtypen

Over het merk Dermacol

De Tsjechische cosmetica Dermacol zorgt al langer dan een halve eeuw van de schoonheid van vrouwen. Het ontstond in de Praagse filmstudio‘s toen specialisten op het gebied van de visagie gingen samenwerken met dermatologen van het Instituut voor Medische Cosmetica in Praag. Gezamenlijk creëerden ze decoratieve make-up Dermacol, niet alleen voor het projectiescherm, maar ook voor dagelijks gebruik.

Dermacol Make-Up Cover ontstond als een van de eerste make-ups ter wereld en werd al snel een enorme hit die tot in Hollywood doordrong. In de jaren 90 werd het contact met de filmstudio‘s verbroken en ontstond een afzonderlijk en puur Tsjechisch merk dat al generaties lang het schoonheidssymbool is voor vele Tsjechische vrouwen.

Ook over de grens van de Tsjechische Republiek zijn de producten Dermacol succesvol en tegenwoordig vind je het merk terug in meer dan 60 landen ter wereld. De laatste jaren stijgt de populariteit van de verzorgende cosmeticaproducten bij mannen. Voor hen heeft het bedrijf de eerste complete mannenlijn van Dermacol op de markt gebracht.

Review Dermacol Enja Body Love Program