Dermacol Enja Body Love ProgramAfslank Bodymilk

Dermacol Enja Body Love Program Afslank Bodymilk
Dermacol Enja Body Love Program Afslank Bodymilk
150 ml

Code: DER2021 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Product beschrijving Dermacol Enja Body Love Program
Kenmerken

De bodymilk Dermacol Enja Body Love Program geeft je huid de nodige hydratering en een fluweelzachte gladheid.

Kenmerken:

  • vermindert effectief de cellulitis
  • maakt zichtbaar de huid glad
  • geeft de huid elasticiteit terug
  • wordt gemakkelijk opgenomen in de huid
  • Dermatologisch getest

Hoe te gebruiken:
Breng het product aan met cirkelvormige bewegingen op delen van het lichaam, die getroffen zijn door overmatig vetweefsel en cellulitis (taille, billen, dijen). Masseer tot het product volledig is opgenomen. Gebruik regelmatig. Gebruik volgens de bijgevoegde instructies.

Kenmerken

Huidtype
alle huidtypen

Over het merk Dermacol

De Tsjechische cosmetica Dermacol zorgt al langer dan een halve eeuw van de schoonheid van vrouwen. Het ontstond in de Praagse filmstudio‘s toen specialisten op het gebied van de visagie gingen samenwerken met dermatologen van het Instituut voor Medische Cosmetica in Praag. Gezamenlijk creëerden ze decoratieve make-up Dermacol, niet alleen voor het projectiescherm, maar ook voor dagelijks gebruik.

Dermacol Make-Up Cover ontstond als een van de eerste make-ups ter wereld en werd al snel een enorme hit die tot in Hollywood doordrong. In de jaren 90 werd het contact met de filmstudio‘s verbroken en ontstond een afzonderlijk en puur Tsjechisch merk dat al generaties lang het schoonheidssymbool is voor vele Tsjechische vrouwen.

Ook over de grens van de Tsjechische Republiek zijn de producten Dermacol succesvol en tegenwoordig vind je het merk terug in meer dan 60 landen ter wereld. De laatste jaren stijgt de populariteit van de verzorgende cosmeticaproducten bij mannen. Voor hen heeft het bedrijf de eerste complete mannenlijn van Dermacol op de markt gebracht.

Review Dermacol Enja Body Love Program