DermacolAroma Ritual Mix Gift Set(voor het Lichaam )

Dermacol Aroma Ritual Mix Gift Set  (voor het Lichaam )
Dermacol Aroma Ritual Mix Gift Set  (voor het Lichaam )
6,51

Op voorraad | Code: DER05444

Pink Grapefruit Actieve Douchegel 250 ml + Black Cherry Verkwikkende Douchegel 250 ml + Green Tea & Opuntia verzorgende douchegel 250 ml

1
PostNL
dinsdag 25-1-2022
Afhaallocaties
dinsdag 25-1-2022
UPS Air Mail
dinsdag 25-1-2022

Doe jezelf of je naasten plezier met de perfecte cosmeticaset DermacolAroma RitualMix.

Inhoud van de set:

  • Pink Grapefruit Actieve Douchegel 250 ml
  • Black Cherry Verkwikkende Douchegel 250 ml
  • Green Tea & Opuntia verzorgende douchegel 250 ml

Kenmerken:

  • reinigt de huid en verwijdert vuil
  • de huid is fluweelzacht en glad
  • geeft de huid een comfortabel gevoel terug
  • heel geschikt als cadeau

Hoe te gebruiken:
Breng aan bij douchen of baden. Breng aan op de huid van het hele lichaam en spoel vervolgens af met warm water. Geschikt voor dagelijks gebruik.

Kenmerken

Huidtype
alle huidtypen
Effect
Hydratatie, Anti-stress, Revitalisering
Set variant
Gift Set

De Tsjechische cosmetica Dermacol zorgt al langer dan een halve eeuw van de schoonheid van vrouwen. Het ontstond in de Praagse filmstudio‘s toen specialisten op het gebied van de visagie gingen samenwerken met dermatologen van het Instituut voor Medische Cosmetica in Praag. Gezamenlijk creëerden ze decoratieve make-up Dermacol, niet alleen voor het projectiescherm, maar ook voor dagelijks gebruik.

Dermacol Make-Up Cover ontstond als een van de eerste make-ups ter wereld en werd al snel een enorme hit die tot in Hollywood doordrong. In de jaren 90 werd het contact met de filmstudio‘s verbroken en ontstond een afzonderlijk en puur Tsjechisch merk dat al generaties lang het schoonheidssymbool is voor vele Tsjechische vrouwen.

Ook over de grens van de Tsjechische Republiek zijn de producten Dermacol succesvol en tegenwoordig vind je het merk terug in meer dan 60 landen ter wereld. De laatste jaren stijgt de populariteit van de verzorgende cosmeticaproducten bij mannen. Voor hen heeft het bedrijf de eerste complete mannenlijn van Dermacol op de markt gebracht.