Dermacol Aroma Ritual

Cosmetica Set XXIII.

Dermacol Aroma Ritual Cosmetica Set  XXIII.
Dermacol Aroma Ritual Cosmetica Set  XXIII.
Dermacol Aroma Ritual Cosmetica Set  XXIII.
Cosmetica Set XXIII.
5,90

Code: DER2493 | Meer dan 5 st. in voorraad

Set bevat: Embracing Shower Gel Apple & Cinnamon 250 ml + Refreshing Body Scrub Apple & Cinnamon 200 g

st
GLS
woensdag 21-11-2018
Dermacol Aroma Ritual
Cosmetica Set XXIII. | 5,90

Kenmerken

Huidtype
alle huidtypen

Over het merk Dermacol

De Tsjechische cosmetica Dermacol zorgt al langer dan een halve eeuw van de schoonheid van vrouwen. Het ontstond in de Praagse filmstudio‘s toen specialisten op het gebied van de visagie gingen samenwerken met dermatologen van het Instituut voor Medische Cosmetica in Praag. Gezamenlijk creëerden ze decoratieve make-up Dermacol, niet alleen voor het projectiescherm, maar ook voor dagelijks gebruik.

Dermacol Make-Up Cover ontstond als een van de eerste make-ups ter wereld en werd al snel een enorme hit die tot in Hollywood doordrong. In de jaren 90 werd het contact met de filmstudio‘s verbroken en ontstond een afzonderlijk en puur Tsjechisch merk dat al generaties lang het schoonheidssymbool is voor vele Tsjechische vrouwen.

Ook over de grens van de Tsjechische Republiek zijn de producten Dermacol succesvol en tegenwoordig vind je het merk terug in meer dan 60 landen ter wereld. De laatste jaren stijgt de populariteit van de verzorgende cosmeticaproducten bij mannen. Voor hen heeft het bedrijf de eerste complete mannenlijn van Dermacol op de markt gebracht.