Dermacol Aroma Ritual

Cosmetica Set XX.

Dermacol Aroma Ritual Cosmetica Set  XX.
Dermacol Aroma Ritual Cosmetica Set  XX.
Dermacol Aroma Ritual Cosmetica Set  XX.
5,90

Code: DER2490 | Meer dan 20 st. in voorraad

Set bevat: Powering Shower Gel Pink Grapefruit 250 ml +Vitalising Shower Gel Mandarine Sorbet 250 ml + Stimulating Shower Gel Citrus Splash 250 ml

st
GLS
dinsdag 29-5-2018

Kenmerken

Huidtype
Alle Huidtypen

Over het merk Dermacol

Het puur Tsjechische cosmeticamerk Dermacol schrijft geschiedenis sinds de vroege jaren '60, toen het werd gesticht in Barrandov, de Praagse filmstudio. De samenwerking van deskundigen met dermatologen van het Instituut voor Geneeskundige Cosmetica bleek al snel zeer succesvol en de cosmetica van Dermatol die gebaseerd is op basis van medische principes, heeft nu een klinkende naam en niet alleen in Europa.

Een van de eerste dekkende make-ups in de wereld, ontwikkeld door het merk Dermacol, sloeg halverwege de jaren '60 aan in Hollywood. Dermatol is op dit moment misschien wel het meest succesvolle Tsjechische cosmeticamerk in binnen- en buitenland, en synoniem met make-up en een perfecte verzorging voor alle huidtypen met aanverwante problemen.

Alle artikelen van het merk Dermacol voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen in verband met de nieuwste onderzoeksresultaten in de cosmetica, ondergaan gecontroleerde klinische studies, bevatten speciaal samengestelde actieve ingrediënten, en de meeste ervan zijn hypoallergeen. Tot de filosofie van het merk Dermacol behoort onder meer de afwezigheid van dierproeven.

 

Beoordeling Dermacol Aroma Ritual

Nieuwe recensie toevoegen

eenvoud van gebruik
cosmetische kwaliteit
tevredenheid met het resultaat
Door verzending stemt u in met de verwerking van de persoonsgegevens ten behoeve van het aanbieden en verwerken van marketingaanbiedingen van de vennootschap Notino Benelux BV. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.
Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!

Menu