Dermacol Aqua Beauty

Cosmetica Set I.

Dermacol Aqua Beauty Cosmetica Set  I.
Dermacol Aqua Beauty Cosmetica Set  I.

Code: DER03020 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Reinigende Micellair Water voor Jonge Huid 400 ml + Gezichts Wasgel 3in1 150 ml + Hydraterende Crème voor alle huidtypen 50 ml

Product beschrijving Dermacol Aqua Beauty

Opdat de huid gezond en mooi is, moet men goed voor hem zorgen. Het preparaat voor dag en nacht Dermacol Aqua Beauty geeft de huid de nodige zorg.

Kenmerken:

  • hydrateert en voedt de huid in de diepte
  • geeft de huid zachtheid en soepelheid

Hoe te gebruiken:
Breng aan op de schone huid en smeer uit met zachte, cirkelvormige bewegingen. Gebruik dagelijks, altijd 's morgens en/of 's avonds.

Kenmerken

Effect
Hydratatie
Huidtype
voor alle huidtypes
Leeftijd
alle leeftijden
Set variant
Cosmetica Set
Wanneer te gebruiken
dag
Zonbescherming
zonder SPF

Over het merk Dermacol

De Tsjechische cosmetica Dermacol zorgt al langer dan een halve eeuw van de schoonheid van vrouwen. Het ontstond in de Praagse filmstudio‘s toen specialisten op het gebied van de visagie gingen samenwerken met dermatologen van het Instituut voor Medische Cosmetica in Praag. Gezamenlijk creëerden ze decoratieve make-up Dermacol, niet alleen voor het projectiescherm, maar ook voor dagelijks gebruik.

Dermacol Make-Up Cover ontstond als een van de eerste make-ups ter wereld en werd al snel een enorme hit die tot in Hollywood doordrong. In de jaren 90 werd het contact met de filmstudio‘s verbroken en ontstond een afzonderlijk en puur Tsjechisch merk dat al generaties lang het schoonheidssymbool is voor vele Tsjechische vrouwen.

Ook over de grens van de Tsjechische Republiek zijn de producten Dermacol succesvol en tegenwoordig vind je het merk terug in meer dan 60 landen ter wereld. De laatste jaren stijgt de populariteit van de verzorgende cosmeticaproducten bij mannen. Voor hen heeft het bedrijf de eerste complete mannenlijn van Dermacol op de markt gebracht.