Dermacol After Sun

Verkoelende Gel After Sun

Dermacol After Sun Verkoelende Gel  After Sun
Dermacol After Sun Verkoelende Gel  After Sun
Dermacol After Sun Verkoelende Gel  After Sun
150 ml
3,90

Code: DER1380 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 22-1-2019
Dermacol After Sun
150 ml | 3,90

Beschrijving van de cosmetica Dermacol After Sun

Het middel na het zonnebaden Dermacol After Sun zorgt voor de benodigde regeneratie en kalmering van de door de zon vermoeide huid.

Kenmerken:

  • hydrateert intensief
  • heeft een verkoelend effect
  • kalmeert de huid na het zonnebaden
  • verzorgt en regenereert
  • voedt de huid in de diepte

Hoe te gebruiken:
Gelijkmatig aanbrengen op de schone huid van het hele lichaam na het zonnebaden.

Kenmerken

Consistentie
gel
Huidtype
alle huidtypen

Over het merk Dermacol

De Tsjechische cosmetica Dermacol zorgt al langer dan een halve eeuw van de schoonheid van vrouwen. Het ontstond in de Praagse filmstudio‘s toen specialisten op het gebied van de visagie gingen samenwerken met dermatologen van het Instituut voor Medische Cosmetica in Praag. Gezamenlijk creëerden ze decoratieve make-up Dermacol, niet alleen voor het projectiescherm, maar ook voor dagelijks gebruik.

Dermacol Make-Up Cover ontstond als een van de eerste make-ups ter wereld en werd al snel een enorme hit die tot in Hollywood doordrong. In de jaren 90 werd het contact met de filmstudio‘s verbroken en ontstond een afzonderlijk en puur Tsjechisch merk dat al generaties lang het schoonheidssymbool is voor vele Tsjechische vrouwen.

Ook over de grens van de Tsjechische Republiek zijn de producten Dermacol succesvol en tegenwoordig vind je het merk terug in meer dan 60 landen ter wereld. De laatste jaren stijgt de populariteit van de verzorgende cosmeticaproducten bij mannen. Voor hen heeft het bedrijf de eerste complete mannenlijn van Dermacol op de markt gebracht.