Dermacol After Sun

Body Lotion voor Langer behoud van Bruine Tint

Dermacol After Sun Body Lotion voor Langer behoud van Bruine Tint
Dermacol After Sun Body Lotion voor Langer behoud van Bruine Tint
Dermacol After Sun Body Lotion voor Langer behoud van Bruine Tint
200 ml
3,50

Code: DER1755 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 24-7-2018

Beschrijving van de cosmetica Dermacol After Sun

Het preparaat Dermacol After Sun geeft de door de zon belaste huid de nodige zorg en verlengt tegelijkertijd de duur van de verkregen bruining.

Kenmerken:

  • verlengt de gebruinde uitstraling
  • gemakkelijk uit te smeren en absorbeert snel
  • kalmeert perfect de huid
  • vermindert schilfering van de huid

Hoe te gebruiken:
Masseer in na het verblijf in de zon met cirkelvormige bewegingen over de schone huid.

Kenmerken

Consistentie
melk
Huidtype
alle huidtypen

Over het merk Dermacol

De Tsjechische cosmetica Dermacol zorgt al langer dan een halve eeuw van de schoonheid van vrouwen. Het ontstond in de Praagse filmstudio‘s toen specialisten op het gebied van de visagie gingen samenwerken met dermatologen van het Instituut voor Medische Cosmetica in Praag. Gezamenlijk creëerden ze decoratieve make-up Dermacol, niet alleen voor het projectiescherm, maar ook voor dagelijks gebruik.

Dermacol Make-Up Cover ontstond als een van de eerste make-ups ter wereld en werd al snel een enorme hit die tot in Hollywood doordrong. In de jaren 90 werd het contact met de filmstudio‘s verbroken en ontstond een afzonderlijk en puur Tsjechisch merk dat al generaties lang het schoonheidssymbool is voor vele Tsjechische vrouwen.

Ook over de grens van de Tsjechische Republiek zijn de producten Dermacol succesvol en tegenwoordig vind je het merk terug in meer dan 60 landen ter wereld. De laatste jaren stijgt de populariteit van de verzorgende cosmeticaproducten bij mannen. Voor hen heeft het bedrijf de eerste complete mannenlijn van Dermacol op de markt gebracht.

Menu