Dermacol Acneclear

Gezichtsmasker voor Problematische Huid, Acne

Dermacol Acneclear Gezichtsmasker  voor Problematische Huid, Acne
2x8 gr
1,40

Code: DER1217 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
vrijdag 24-5-2019
Dermacol Acneclear
2x8 gr | 1,40

Beschrijving van de cosmetica Dermacol Acneclear

Het huidmasker Dermacol Acneclear zal je huid verwennen en verzorgen.

Kenmerken:

  • voorkomt overmatige vorming van talg
  • laat de onzuiverheden in de poriën los en trekt de poriën samen
  • reinigt de huid in de diepte
  • reinigt effectief de poriën
  • Dermatologisch getest
  • irriteert de huid niet

Hoe te gebruiken:
Breng het masker in een dunne laag aan op het gereinigde gezicht en vermijd daarbij het gebied van de ogen. Laat het product inwerken gedurende de op de verpakking aangegeven periode. Was het masker vervolgens grondig af met lauw water.

Kenmerken

Effect
Anti-acne
Huidtype
problematische huid
Leeftijd
alle leeftijden
Volgens huidproblemen
acne & probleem huid

Over het merk Dermacol

De Tsjechische cosmetica Dermacol zorgt al langer dan een halve eeuw van de schoonheid van vrouwen. Het ontstond in de Praagse filmstudio‘s toen specialisten op het gebied van de visagie gingen samenwerken met dermatologen van het Instituut voor Medische Cosmetica in Praag. Gezamenlijk creëerden ze decoratieve make-up Dermacol, niet alleen voor het projectiescherm, maar ook voor dagelijks gebruik.

Dermacol Make-Up Cover ontstond als een van de eerste make-ups ter wereld en werd al snel een enorme hit die tot in Hollywood doordrong. In de jaren 90 werd het contact met de filmstudio‘s verbroken en ontstond een afzonderlijk en puur Tsjechisch merk dat al generaties lang het schoonheidssymbool is voor vele Tsjechische vrouwen.

Ook over de grens van de Tsjechische Republiek zijn de producten Dermacol succesvol en tegenwoordig vind je het merk terug in meer dan 60 landen ter wereld. De laatste jaren stijgt de populariteit van de verzorgende cosmeticaproducten bij mannen. Voor hen heeft het bedrijf de eerste complete mannenlijn van Dermacol op de markt gebracht.