Dermacol Accessories

Driehoekig Make-up Spons

Dermacol Accessories Driehoekig Make-up Spons
Dermacol Accessories Driehoekig Make-up Spons
Dermacol Accessories Driehoekig Make-up Spons
4 st
1,40

Code: DER1395 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
donderdag 25-10-2018
Cadeautje voor jou
Koop Dermacol producten voor minstens € 15 en ontvang de gratis verzending! Verbeter je schoonheid met Dermacol.
Dermacol Accessories
4 st | 1,40

Beschrijving van de cosmetica Dermacol Accessories

De make-upspons Dermacol Accessories zorgt voor een foutloze toepassing van je make-up voor een professioneel ogende make-up.

Kenmerken:

  • zorgt voor een comfortabele toepassing ook in de gezichtsplooien
  • geeft het schminken een professionele look
  • zorgt voor een zachte applicatie
  • kan gemakkelijk vastgehouden worden in de hand

Hoe te gebruiken:
Breng make-up, basis of concealer op een spons aan en wrijf het zachtjes uit over je gezicht. Was de spons na het gebruik met warm zeepwater.

Over het merk Dermacol

De Tsjechische cosmetica Dermacol zorgt al langer dan een halve eeuw van de schoonheid van vrouwen. Het ontstond in de Praagse filmstudio‘s toen specialisten op het gebied van de visagie gingen samenwerken met dermatologen van het Instituut voor Medische Cosmetica in Praag. Gezamenlijk creëerden ze decoratieve make-up Dermacol, niet alleen voor het projectiescherm, maar ook voor dagelijks gebruik.

Dermacol Make-Up Cover ontstond als een van de eerste make-ups ter wereld en werd al snel een enorme hit die tot in Hollywood doordrong. In de jaren 90 werd het contact met de filmstudio‘s verbroken en ontstond een afzonderlijk en puur Tsjechisch merk dat al generaties lang het schoonheidssymbool is voor vele Tsjechische vrouwen.

Ook over de grens van de Tsjechische Republiek zijn de producten Dermacol succesvol en tegenwoordig vind je het merk terug in meer dan 60 landen ter wereld. De laatste jaren stijgt de populariteit van de verzorgende cosmeticaproducten bij mannen. Voor hen heeft het bedrijf de eerste complete mannenlijn van Dermacol op de markt gebracht.