Deborah Milano Atomic Red Mat

Lippenstift

Deborah Milano Atomic Red Mat Lippenstift
Deborah Milano Atomic Red Mat Lippenstift
Deborah Milano Atomic Red Mat Lippenstift
Tint 01 Cherry
9,00

Code: DHM0068 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
GLS
donderdag 25-10-2018
Deborah Milano Atomic Red Mat
Tint 01 Cherry | 9,00

Beschrijving van de cosmetica Deborah Milano Atomic Red Mat

De lipstick Deborah Milano Atomic Red Mat zal je lippen mooi onderstrepen en perfect de dag- en avondmake-up benadrukken.

Kenmerken:

  • lange houdbaarheid
  • mat effect
  • lippen zien er vol en gezond uit

Hoe te gebruiken:
Breng lippenstift aan op je lippen met zachte strepen vanuit het midden naar de hoeken.

Over het merk Deborah Milano

Het merk Deborah Milano breng al sinds 1962 Italiaanse perfectie in de cosmeticawereld. Het merk combineert in zijn producten zin voor schoonheid, aandacht voor detail en precisie. Meerdere generaties van oprichters van dit merk hebben zich 50 jaar lang met enthousiasme gericht op hun enige wens – de vervaardiging van perfecte cosmetica.

Deborah Milano steekt ook energie in het design. De producten zijn ontworpen om gemakkelijk herkend te worden. De specifieke vormen verleiden je ertoe om ze aan te raken. De decoratieve cosmetica verraadt een uniek gevoel voor kleur – de afzonderlijke tinten zijn gemakkelijk draagbaar en kunnen perfect met elkaar worden gecombineerd.

Door de kwaliteit, bereikbaarheid en inpasbaarheid in de laatste trends in de wereld kon het merk zich ontwikkelen tot een van de Italiaanse marktleiders. Bovendien kun je de producten van Deborah Milano nu in meer dan 50 landen kopen.