Daylong ExtremeLiposomale Beschermende Melk SPF 50+

1×
Daylong Extreme Liposomale Beschermende Melk  SPF 50+
Daylong Extreme Liposomale Beschermende Melk  SPF 50+
50 ml
12,90

Code: DAY1877 | Op voorraad
1
PostNL
vrijdag 22-11-2019
UPS Air Mail
morgen al donderdag 21-11-2019

Product beschrijving Daylong Extreme

Het beschermende zonnebrandmiddel Daylong Extreme is een essentieel onderdeel van de huidverzorging tijdens verblijf in de zon.

Kenmerken:

  • beschermt de huid tegen UVA- en UVB-straling
  • het product is waterbestendig
  • geeft de huid de nodige hydratatie
  • voedt en verzorgt de huid

Hoe te gebruiken:
Gebruik het product ongeveer 20 minuten vóórdat u de huid aan de zon blootstelt. Breng herhaaldelijk aan om de beschermende werking van het product te handhaven, vooral bij transpiratie, bij zwemmen of afdrogen met een handdoek. Blijf niet te lang in de zon, ook al heb je middelen tegen verbranding door zonlicht gebruikt. Gebruik de beschermingsmiddelen herhaaldelijk en in voldoende hoeveelheden. Stel kleine kinderen niet bloot aan direct zonlicht.

Kenmerken

Actieve stoffen
aloë vera, vitamine E
Beschermingsfactor
zeer hoge bescherming (SPF 50+)
Consistentie
melk
Huidtype
gevoelig

Over het merk Daylong

De unieke zonnebrandcosmetica Daylong helpt om je huid jeugdig, levendig en gezond te houden, terwijl je rustig kunt genieten van een actieve vakantie in de zon. De combinatie van een geneeskundige benadering met een optimale kwaliteit en een uitstekend gevoel voor de huid maakt alle producten van Daylong uniek.

Daylong Sun Care is speciaal ontworpen om het UV-filter op alle noodzakelijke plekken te laten functioneren, ook in ongelijkheden van de huid. De producten worden dan ook geproduceerd in de vorm van speciale liposomale lotions, die een goede smeerbaarheid en een aangenaam gevoel op de huid geven zonder kleverig te zijn.

Geniet van de zon en gun je huid met Daylong tegelijkertijd de beste bescherming tegen schadelijke UV-stralen!