DavinesMinu Caper Blossom Beschermende Shampoo voor Gekleurd Haar

Davines Minu Caper Blossom Beschermende Shampoo voor Gekleurd Haar
Davines Minu Caper Blossom Beschermende Shampoo voor Gekleurd Haar
250 ml

 • Davines Minu Caper Blossom Beschermende Shampoo voor Gekleurd Haar
 • Davines Minu Caper Blossom Beschermende Shampoo voor Gekleurd Haar
Code: DVS0043 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving Davines Minu Caper Blossom
Kenmerken

De shampoo Davines Minu Caper Blossom reinigt effectief de hoofdhuid, reinigt grondig het haar en geeft het de natuurlijke schoonheid terug.

Kenmerken:

 • verlengt de bestendigheid van de haarkleur
 • wast het haar en reinigt de hoofdhuid
 • regenereert en voedt het haar
 • versterkt de haarvezels
 • geeft het haar een delicate geur

Hoe te gebruiken:
Breng een redelijke hoeveelheid shampoo aan op je natte haar. Creëer schuim en spoel goed af. Herhaal indien nodig. Ga voor het optimale resultaat door met de haarverzorging uit dezelfde reeks.

Kenmerken

Haartype
gekleurd, highlights
Effect
Kleurbescherming
Type hoofdhuid
alle hoofdhuidtypen

Over het merk Davines

Duurzame cosmeticaproducten zijn een manier om niet alleen zorg te dragen voor je uiterlijk maar ook voor het milieu. Deze visie wordt ook weerspiegeld door de professionele haarcosmetica Davines. Die bevatten een hoge mate aan natuurlijke bestanddelen en volgen de ethische codex uit de antieke filosofie, waar de termen “schoonheid” en “goedheid” nauw verbonden zijn.

Het familiebedrijf Davines, dat zich nooit laat meeslepen door de massa, ontstond in de Italiaanse stad Parma in 1983. De originele, tijdloze producten winnen je hart met hun eenvoud zonder aan kwaliteit in te boeten. Ze bieden intensieve verzorging van het haar, vernieuwen de natuurlijke schoonheid en versterken de weerbaarheid ervan.

Wil je voor eens en voor altijd komaf maken met kroezend haar? Verlang je ernaar om de gele tonen in je haar te neutraliseren? Of zoek je een manier om je haar gemakkelijk te kunnen uitkammen? Davines biedt dankzij zijn authentieke benadering een oplossing voor eender welk haarprobleem. Je hoeft maar de juiste, geurige producten te kiezen uit één van de veelomvattende reeksen – volgens haartype, haarkleur of de gewenste styling.

Verwen je haar met de cosmetica van Davines, die evenwicht uitstralen tussen wetenschap en natuur.

Review Davines Minu Caper Blossom