DavinesLove Olive Gladmakende Shampoo voor Onhandelbaar en Pluizig Haar

Davines Love Olive Gladmakende Shampoo  voor Onhandelbaar en Pluizig Haar
Davines Love Olive Gladmakende Shampoo  voor Onhandelbaar en Pluizig Haar
250 ml
Code: DVS0013 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving Davines Love Olive
Kenmerken

De shampoo Davines Love Olive reinigt effectief de hoofdhuid, reinigt grondig het haar en geeft het de natuurlijke schoonheid terug.

Kenmerken:

  • laat het haar zacht achter
  • hydrateert intensief
  • regenereert en voedt het haar
  • wast het haar en reinigt de hoofdhuid
  • geeft het haar een delicate geur

Hoe te gebruiken:
Breng een redelijke hoeveelheid shampoo aan op je natte haar. Creëer schuim en spoel goed af. Herhaal indien nodig. Ga voor het optimale resultaat door met de haarverzorging uit dezelfde reeks.

Kenmerken

Haartype
krullend en golvend haar
Effect
Hydratatie, Glans en zachtheid, haar glad maken
Type hoofdhuid
alle hoofdhuidtypen
Haarproblemen
onhandelbaar, droog

Over het merk Davines

Duurzame cosmeticaproducten zijn een manier om niet alleen zorg te dragen voor je uiterlijk maar ook voor het milieu. Deze visie wordt ook weerspiegeld door de professionele haarcosmetica Davines. Die bevatten een hoge mate aan natuurlijke bestanddelen en volgen de ethische codex uit de antieke filosofie, waar de termen “schoonheid” en “goedheid” nauw verbonden zijn.

Het familiebedrijf Davines, dat zich nooit laat meeslepen door de massa, ontstond in de Italiaanse stad Parma in 1983. De originele, tijdloze producten winnen je hart met hun eenvoud zonder aan kwaliteit in te boeten. Ze bieden intensieve verzorging van het haar, vernieuwen de natuurlijke schoonheid en versterken de weerbaarheid ervan.

Wil je voor eens en voor altijd komaf maken met kroezend haar? Verlang je ernaar om de gele tonen in je haar te neutraliseren? Of zoek je een manier om je haar gemakkelijk te kunnen uitkammen? Davines biedt dankzij zijn authentieke benadering een oplossing voor eender welk haarprobleem. Je hoeft maar de juiste, geurige producten te kiezen uit één van de veelomvattende reeksen – volgens haartype, haarkleur of de gewenste styling.

Verwen je haar met de cosmetica van Davines, die evenwicht uitstralen tussen wetenschap en natuur.

Review Davines Love Olive