Davidoff Run Wild Eau de Parfum voor Vrouwen

Davidoff Run Wild Eau de Parfum voor Vrouwen
Davidoff Run Wild Eau de Parfum voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
69,00

Je bespaart 51%
100 ml
33,70

Code: DDF03685 | Meer dan 5 st. in voorraad
1
PostNL
dinsdag 11-5-2021
Persoonlijk ophalen
dinsdag 11-5-2021
UPS Air Mail
dinsdag 11-5-2021

Beschrijving Davidoff Run Wild
Samenstelling

Verwen de vrouw in jezelf die zich volledig bewust is van zichzelf en haar kracht. De kracht die ze uit de natuur haalt. Eau de parfum Davidoff Run Wild brengt je naar de juiste plek waar je deze kracht kunt krijgen.

  • zoete fruitige geur met bloementonen
  • voor sensuele en moderne vrouwen
  • ideaal voor dagelijks gebruik en speciale gelegenheden

Samenstelling van de geur
De geur opent met bedwelmende zoete topnoten van granaatappel die buitengewoon goed samen gaat met de essentie van pistache. Na het fruitige begin komen de schoonheden van de florawereld. Sterk betoverende akkoorden van jasmijn zullen je zintuigen domineren en samen met de lelie laten je geen enkel moment twijfelen dat dit een puur vrouwelijke geur is. 

Het verhaal van de geur
Davidoff Run Wild voor vrouwen komt direct uit het hart van de wilde natuur. De eau de parfum is geschikt voor alle vrouwen die hun individualiteit behouden en voortdurend op zoek zijn naar nieuwe avonturen.

De geur weerspiegelt de ongetemde natuur, vrijheid en sensualiteit. De eau de parfum komt samen met zijn mannelijke tegenhanger en creëert met de eau de toilette voor mannen Davidoff Run Wild een onweerstaanbaar duo. Run Wild voor vrouwen wint het hart van elke vrouw die zich voorbestemd voelt om haar grenzen te overwinnen.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Granaatappel
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Pistache
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Jasmijn
Geursoort
bloemig

Over het merk Davidoff

Tijdloze elegantie, eersteklas kwaliteit en oog voor elk detail. Dat zijn de kenmerken van het merk Davidoff dat tegelijk de levensfilosofie van oprichter Zino Davidoff weerspiegelt. Dat was een grote gentleman, levensgenieter en avonturier die wist hoe voluit van het leven te genieten.

Zino Davidoff was zelf meester van de kunst van het leven. Hij reisde de hele wereld door en elke dag was voor hem een uitdaging en avontuur. Zijn levensvreugde deelde hij graag met anderen, met name door middel van zijn creaties. Kwaliteit stond voor hem altijd op de eerste plaats, wat ook te merken is in zijn geuren. De eerste Davidoff parfum zag het levenslicht in 1984, vandaag heeft het merk al tientallen geuren op zijn palmares.

Een gigantisch succes oogstte de collectie Davidoff Cool Water, die in de parfumwereld een kleine revolutie teweegbracht. Maar elke Davidoff geur heeft een onmiskenbaar karakter en wekt in jou het verlangen op om te leven met volle teugen. Probeer behalve de iconische geur Davidoff Cool Water, die in een vrouwen- en mannenversie bestaat, bijvoorbeeld ook eens de eau de toilette voor mannen Davidoff Adventure, Davidoff Champion, Davidoff The Game, of de aftershaveproducten van Davidoff. Vrouwen vinden dan weer hun gading bijvoorbeeld in de eau de parfum Davidoff Run Wild.

Review Davidoff Run Wild