Davidoff Run Wild Douchegel voor Mannen

Davidoff Run Wild Douchegel  voor Mannen
Davidoff Run Wild Douchegel  voor Mannen
Aanbevolen detailhandelsprijs
20,00

Je bespaart 61%
150 ml
7,87

Code: DDF03692 | Op voorraad
1
PostNL
woensdag 20-1-2021
Persoonlijk ophalen
woensdag 20-1-2021
UPS Air Mail
woensdag 20-1-2021

Beschrijving van het parfum Davidoff Run Wild
Samenstelling

Verander je dagelijkse bad of douche in een speciale ervaring waarop je je elke dag opnieuw verheugt. Het doucheproduct Davidoff Run Wild Run Wild laat je huid heerlijk ruiken en is een streling voor de zintuigen.

Kenmerken:

  • reinigt de huid en verwijdert vuil
  • vormt rijkelijk schuim bij het wassen
  • vult de geur uit dezelfde reeks aan

Samenstelling

Consistentie
gel

Over het merk Davidoff

Tijdloze elegantie, eersteklas kwaliteit en oog voor elk detail. Dat zijn de kenmerken van het merk Davidoff dat tegelijk de levensfilosofie van oprichter Zino Davidoff weerspiegelt. Dat was een grote gentleman, levensgenieter en avonturier die wist hoe voluit van het leven te genieten.

Zino Davidoff was zelf meester van de kunst van het leven. Hij reisde de hele wereld door en elke dag was voor hem een uitdaging en avontuur. Zijn levensvreugde deelde hij graag met anderen, met name door middel van zijn creaties. Kwaliteit stond voor hem altijd op de eerste plaats, wat ook te merken is in zijn geuren. De eerste Davidoff parfum zag het levenslicht in 1984, vandaag heeft het merk al tientallen geuren op zijn palmares.

Een gigantisch succes oogstte de collectie Davidoff Cool Water, die in de parfumwereld een kleine revolutie teweegbracht. Maar elke Davidoff geur heeft een onmiskenbaar karakter en wekt in jou het verlangen op om te leven met volle teugen. Probeer behalve de iconische geur Davidoff Cool Water, die in een vrouwen- en mannenversie bestaat, bijvoorbeeld ook eens de eau de toilette voor mannen Davidoff Adventure, Davidoff Champion, Davidoff The Game, of de aftershaveproducten van Davidoff. Vrouwen vinden dan weer hun gading bijvoorbeeld in de eau de parfum Davidoff Run Wild.

Review Davidoff Run Wild