Davidoff Cool Water Woman

Bodylotion voor Vrouwen 150 ml

Davidoff Cool Water Woman Bodylotion  voor Vrouwen  150 ml
Davidoff Cool Water Woman Bodylotion  voor Vrouwen  150 ml
Davidoff Cool Water Woman Bodylotion  voor Vrouwen  150 ml
150 ml
9,80

Code: DDF0089 | Meer dan 20 st. in voorraad

Dit product is al zonder cellofaan door de fabrikant verpakt.

st
GLS
dinsdag 20-11-2018
Davidoff Cool Water Woman
150 ml | 9,80

Beschrijving van het parfum Davidoff Cool Water Woman

De bodymilk Davidoff Cool Water Woman Cool Water Woman is een perfecte aanvulling op de geur van de gelijknamige reeks. De melk voedt effectief je huid en geeft hem de zo nodige hydratatie. Bij regelmatig gebruik zal je huid fluweelzacht en onweerstaanbaar soepel zijn.

Samenstelling

Basisnoten
Amber, Iris, Moerbei, Perzik, Vetiver
Hartnoten
Jasmijn, Lelietje van Dalen, Roos
Topnoten
Aalbes, Ananas, Citrusvruchten, Lelie, Lotus, Meloen

Over het merk Davidoff

De parfums van Davidoff dragen de naam van hun oprichter, Zino Davidoff, die in zijn tijd de sigarenkoning genoemd werd. De tabaksonderneming die Zino van zijn vader overnam, betrad echter in de jaren 80 ook de parfummarkt. Het kleine familiebedrijf groeide snel en het merk Davidoff werd ook buiten Zwitserland bijzonder populair.

Tegenwoordig omvat het assortiment van Davidoff enkele tientallen verschillende geuren. Bij de creatie daarvan zijn de grootste parfumeurs ter wereld betrokken geweest. Het grootste succes had de collectie Davidoff Cool Water die in de parfumwereld een kleine revolutie ontketende. Elke geur van Davidoff heeft echter zijn eigen onmiskenbare karakter en alle geuren wekken het verlangen op in het leven intenser te leven.

Zino Davidoff was zelf een meester van de levenskunst. Hij reisde de hele wereld door, en elke dag was voor hem een avontuur en een uitdaging. Dit alles kun je terugvinden in zijn creaties. De naam Davidoff betekent vreugde, een tijdloze stijl en de zin om nieuwe dingen te ontdekken. Davidoff betekent dat je alles uit je leven haalt.