Davidoff Cool Water

Aftershave Balsem voor Mannen 100 ml

Davidoff Cool Water Aftershave Balsem  voor Mannen 100 ml
Davidoff Cool Water Aftershave Balsem  voor Mannen 100 ml
Davidoff Cool Water Aftershave Balsem  voor Mannen 100 ml
100 ml
16,70

Code: DDF2179 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
vrijdag 26-4-2019
Davidoff Cool Water
100 ml | 16,70

Beschrijving van het parfum Davidoff Cool Water

De aftershave balsem voor mannen Davidoff Cool Water Cool Water is een perfecte aanvulling op de geur uit dezelfde reeks. Het kalmeert niet alleen de geïrriteerde huid na het scheren, maar laat hem ook zacht, fris en geurend achter.

Over het merk Davidoff

De parfums van Davidoff dragen de naam van hun oprichter, Zino Davidoff, die in zijn tijd de sigarenkoning genoemd werd. De tabaksonderneming die Zino van zijn vader overnam, betrad echter in de jaren 80 ook de parfummarkt. Het kleine familiebedrijf groeide snel en het merk Davidoff werd ook buiten Zwitserland bijzonder populair.

Tegenwoordig omvat het assortiment van Davidoff enkele tientallen verschillende geuren. Bij de creatie daarvan zijn de grootste parfumeurs ter wereld betrokken geweest. Het grootste succes had de collectie Davidoff Cool Water die in de parfumwereld een kleine revolutie ontketende. Elke geur van Davidoff heeft echter zijn eigen onmiskenbare karakter en alle geuren wekken het verlangen op in het leven intenser te leven.

Zino Davidoff was zelf een meester van de levenskunst. Hij reisde de hele wereld door, en elke dag was voor hem een avontuur en een uitdaging. Dit alles kun je terugvinden in zijn creaties. De naam Davidoff betekent vreugde, een tijdloze stijl en de zin om nieuwe dingen te ontdekken. Davidoff betekent dat je alles uit je leven haalt.

Beoordeling Davidoff Cool Water

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!