David BeckhamInspired By Respect Aftershave lotion

David Beckham Inspired By Respect Aftershave lotion
David Beckham Inspired By Respect Aftershave lotion
60 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: DBM02330

Laat je meevoeren op een golf van je favoriete geur en bereid je huid tegelijk voor op je scheerritueel. Het scheerproduct David Beckham Inspired By Respect doet beide. Je gezicht zal niet alleen volmaakt glad zijn maar ook nog heerlijk ruiken.

Kenmerken:

  • vermindert roodheid en kalmeert de huid
  • hydrateert de huid in de diepte
  • elimineert branderige sensaties
  • verfrist vermoeide huid
  • verhoogt de intensiteit van de geur uit dezelfde collectie

Hoe te gebruiken:
Breng aan op geschoren gezicht en hals. Laat intrekken.

Samenstelling

Consistentie
water
Huidtype
voor alle huidtypes

Luxe, elegantie en frisheid komen bijeen in het merk David Beckham. De bekendste voetballer van de wereld en zijn business partner Simon Fuller verenigden hun krachten in de vennootschap Coty, en in het jaar 2005 presenteerden zij de parfumwereld met de geur David Beckham Instinct, die de mannelijke elegantie herdefinieerde.

David Beckham werd geboren in Londen en na het afronden van de voetbalschool in Manchester werd hij al snel één van de meest succesvolle en meest gevolgde spelers aller tijden. Hij speelde in clubs als Manchester United en Real Madrid. Hij leende zijn gezicht aan vele reclamecampagnes en dankzij zijn uiterlijk en kledingstijl werd hij ook een mode-icoon. Zijn persoon staat dus niet alleen voor voetbal, maar ook voor schitterende mode, luxe en extravagantie.

Momenteel vind je onder het merk David Beckham niet enkel mannen parfums, maar ook David Beckham aftershave en vrouwen parfums, die gecreëerd werden in samenwerking met Davids vrouw Victoria. Typisch voor elk David Beckham parfum is de frisheid en het gevoel van luxe dat de geur oproept.