David Beckham Classic

Aftershave Balsem voor Mannen 60 ml

David Beckham Classic Aftershave Balsem  voor Mannen 60 ml
David Beckham Classic Aftershave Balsem  voor Mannen 60 ml
60 ml
17,20

Code: DBM1099 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
maandag 1-7-2019
UPS Air Mail
vrijdag 28-6-2019
David Beckham Classic
60 ml | 17,20

Beschrijving van het parfum David Beckham Classic

De aftershave balsem voor mannen David Beckham Classic is een perfecte aanvulling op de geur uit dezelfde reeks. Het kalmeert niet alleen de geïrriteerde huid na het scheren, maar laat hem ook zacht, fris en geurend achter.

Over het merk David Beckham

Het merk David Beckham draagt de naam van de in Londen geboren getalenteerde en wereldberoemde voetballer. David Beckham maakte de voetbalschool in Manchester af en plaatste zich onder de meest succesvolle spelers aller tijden.

Door zijn uiterlijk en kledingstijl werd Beckham al snel een mode-icoon en hij bracht zijn eigen collectie kleding en een lijn aan cosmetica en parfums voor mannen op de markt. Zijn eerste parfum Instinct werd in 2005 geïntroduceerd en groeide uit tot een nieuwe definitie van mannelijke elegantie. ¨

Tegenwoordig tref je onder de naam David Beckham parfums voor mannen en vrouwen aan die zijn gemaakt in samenwerking met David's echtgenote Victoria. De eaux de toilette David Beckham worden getypeerd door een fris karakter en het aroma dat een gevoel van luxe geeft. Ze zijn de perfecte keuze voor alle charismatische mannen en stijlvolle vrouwen.

Beoordeling David Beckham Classic

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!