David BeckhamBold Instinct Deodorant Spray

David Beckham Bold Instinct Deodorant Spray
David Beckham Bold Instinct Deodorant Spray
150 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: DBM02319

De deodorant David Beckham Bold Instinct bestrijdt effectief de onaangename geur en geeft je een langdurig comfortabel en fris gevoel.

Kenmerken:

  • reguleert transpiratie en de vochtigheidsgraad van de huid
  • beschermt tegen vervelende geur
  • laat een langdurig gevoel van frisheid achter
  • biedt langdurige bescherming

Hoe te gebruiken:
Schudden voor gebruik. Breng aan op een schone en droge huid onder de armen.

Samenstelling

Verpakkingssoort
Spray
Huidtype
alle huidtypen

Luxe, elegantie en frisheid komen bijeen in het merk David Beckham. De bekendste voetballer van de wereld en zijn business partner Simon Fuller verenigden hun krachten in de vennootschap Coty, en in het jaar 2005 presenteerden zij de parfumwereld met de geur David Beckham Instinct, die de mannelijke elegantie herdefinieerde.

David Beckham werd geboren in Londen en na het afronden van de voetbalschool in Manchester werd hij al snel één van de meest succesvolle en meest gevolgde spelers aller tijden. Hij speelde in clubs als Manchester United en Real Madrid. Hij leende zijn gezicht aan vele reclamecampagnes en dankzij zijn uiterlijk en kledingstijl werd hij ook een mode-icoon. Zijn persoon staat dus niet alleen voor voetbal, maar ook voor schitterende mode, luxe en extravagantie.

Momenteel vind je onder het merk David Beckham niet enkel mannen parfums, maar ook David Beckham aftershave en vrouwen parfums, die gecreëerd werden in samenwerking met Davids vrouw Victoria. Typisch voor elk David Beckham parfum is de frisheid en het gevoel van luxe dat de geur oproept.