David Beckham Beyond Forever

deo met verstuiver voor Mannen 75 ml

David Beckham Beyond Forever deo met verstuiver voor Mannen  75 ml
David Beckham Beyond Forever deo met verstuiver voor Mannen  75 ml
75 ml
10,90

Code: DBM1567 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
maandag 1-7-2019
UPS Air Mail
vrijdag 28-6-2019
David Beckham Beyond Forever
75 ml | 10,90

Beschrijving van het parfum David Beckham Beyond Forever

De deodorant met sproeier David Beckham Beyond geeft je frisheid en benodigde energie. Wanneer hij wordt gebruikt in combinatie met de geur van dezelfde reeks, helpt hij de intensiteit ervan te bewaren gedurende de hele dag.

Over het merk David Beckham

Het merk David Beckham draagt de naam van de in Londen geboren getalenteerde en wereldberoemde voetballer. David Beckham maakte de voetbalschool in Manchester af en plaatste zich onder de meest succesvolle spelers aller tijden.

Door zijn uiterlijk en kledingstijl werd Beckham al snel een mode-icoon en hij bracht zijn eigen collectie kleding en een lijn aan cosmetica en parfums voor mannen op de markt. Zijn eerste parfum Instinct werd in 2005 geïntroduceerd en groeide uit tot een nieuwe definitie van mannelijke elegantie. ¨

Tegenwoordig tref je onder de naam David Beckham parfums voor mannen en vrouwen aan die zijn gemaakt in samenwerking met David's echtgenote Victoria. De eaux de toilette David Beckham worden getypeerd door een fris karakter en het aroma dat een gevoel van luxe geeft. Ze zijn de perfecte keuze voor alle charismatische mannen en stijlvolle vrouwen.

Beoordeling David Beckham Beyond Forever

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!