CreedRoyal Mayfair Eau de Parfum Unisex

Creed Royal Mayfair Eau de Parfum Unisex
Creed Royal Mayfair Eau de Parfum Unisex
100 ml
237,50

Op voorraad | Code: CRE4044
1
PostNL
dinsdag 7-12-2021
Afhaallocaties
maandag 6-12-2021
UPS Air Mail
maandag 6-12-2021

Een nieuwe dag, een nieuwe kans om uitdagingen aan te gaan. De uniseks eau de parfum Creed Royal Mayfair verfrist je geest en zorgt dat je onbevreesd je instincten kan volgen. Ga elke dag het avontuur tegemoet.

  • bloemige geur
  • fruitige geur
  • uniseks – voor zowel mannen als vrouwen
  • chique geur voor wie veeleisend is
  • geur geschikt voor dagelijks gebruik

Volledige samenstelling

ALCOHOL (ALCOHOL), PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, BUTYL METHOXYDIBENZOYL METHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, FARNESOL, CITRAL, CINNAMYL ALCOHOL, GERANIOL, EUGENOL, ISOEUGENOL, BHT. De fabrikant is verantwoordelijk voor de samenstelling van het product. Vanwege mogelijke wijzigingen raden we aan om de samenstelling van het product rechtstreeks op de verpakking te controleren.
Volledige tekst

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Geursoort
fruitig, bloemig