Country Candle Tropical Waters wax melt

Country Candle Tropical Waters wax melt
Country Candle Tropical Waters wax melt
64 gr

Code: COC01199 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving van het parfum Country Candle Tropical Waters
Samenstelling

De aromalampwas Country Candle Tropical Waters zorgt voor een maximaal geureffect in je interieur. Dankzij de snelle en gemakkelijke vervanging met andere was kunt je eenvoudig kiezen voor de geur die aan je stemming beantwoordt.

Kenmerken:

  • frisse geur
  • frisse schone geur
  • zomergeur
  • bloemige geur

Hoe te gebruiken:
Volg de bijgevoegde instructies. Laat het product niet binnen het bereik van kinderen of huisdieren. Laat de smeltende was in de aromalamp nooit onbeheerd achter of in de buurt van licht ontbrandbare voorwerpen.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Groene noten , Water noten , Fruitige Noten , Ozon , Zee Noten
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Bloemige Noten , Gardenia , Roos , Jasmijn
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Muskus , Mos, Hout Noten
Soorten huisgeur
fris
Type Wax
andere
Wax voor
aromalampen

Review Country Candle Tropical Waters