Country Candle Pumpkin & French Toast wax melt

Country Candle Pumpkin & French Toast wax melt
Country Candle Pumpkin & French Toast wax melt
64 gr

Code: KCC01539 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving van het parfum Country Candle Pumpkin & French Toast
Samenstelling

De aromalampwas Country Candle Pumpkin & French Toast zorgt voor een maximaal geureffect in je interieur. Dankzij de snelle en gemakkelijke vervanging met andere was kunt je eenvoudig kiezen voor de geur die aan je stemming beantwoordt.

Kenmerken:

  • zoet aroma
  • heerlijke geur
  • herfstgeur

Ingrediënten:

  • katoenen lont

Hoe te gebruiken:
Laat de smeltende was in de aromalamp nooit onbeheerd achter of in de buurt van licht ontbrandbare voorwerpen. Laat het product niet binnen het bereik van kinderen of huisdieren. Volg de bijgevoegde instructies.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
gekruide pompoen, Citroen
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Rietsuiker , Nootmuskaat , Kaneel
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Vanille , boter, Caramel
Soorten huisgeur
zoet, gourmand
Type Wax
andere
Wax voor
aromalampen

Review Country Candle Pumpkin & French Toast